Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik faturasını nasıl üzerime alabilir ve engelli indiriminden yararlanabilirim?

r6152003

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar ben engelli olduğum için elektrik ve su faturasını kendi adıma çevirmek istiyorum.elektrik faturamız rahmetli babamın üzerine su faturamızda ağabeyimin adına kayıtlıdır.sormak istediğim bu iki faturayı üzerime alırsam belge falan yada herhangi bir evrak gerekiyormu.bilgisi olan varsa bilgilendirse çok sevinirim.

Tapu fotokopisi (kira ise kira kontratosu), kimlik fotokopisi, Dask (deprem sigortası) ve abone ücreti r6152003

Yalnız bildiğim kadarıyla su da değilde elektrikde engelli maaşına(2022) bağlı olmanız şartı var.her engelliye elektrikde indirim uygulanmıyor.

elektirikte yok hiç indirim tek suda var oda engelli raporun ve kira sözleşmen şartı var ben kullanıyrmn eskiden su 120 yada 130 tl den aşşa gelmiyordu şimdi ise 50 tl gecmiyor ayrıca 3 ay fatura gelmiyor 3 ay sonra gelmeye başlıyor bilgin olsun

Elektrik Faturasında engellilere indirim var mı?

Engellilerde elektrik faturasından yararlanabiliyormuş daha önce varmıydı bilmiyorum ama şimdi haberlerde gördüm... Evimizin Faturası benim üzerime değil kardeşimin yanında kalıyorum yengemin üzerine fatura yinede yararlanabilirmiyiz indirimden. bilgisi olan varmıdır.

Elektrik yardımı almak için, Engelli olmak, yada fatutanın adınıza kayıtlı olması gerekmez.. Hanede yaşayan kişi sayısı ve o hanedeki gelire göre sistemden otomatik olarak hesaplanıp ödenen bir yardımdır... Ailenizin geliri ne kadardır, kaç kişisiniz kişi başı ne düşüyor.. Onu yazsadınız size sonucu söyleyebilirdik..

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yardımlardan alıyorsan elektrik yardımıda alırsın.. İkamet ettiğin evde birisinin adına bu yardım her ay yatar.. Edevletten kontrol edeceksin..genelde ailede erkeğin adına yatar
12def51a1fd3216e6ca8429911412cab.jpg

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt