Hayr ve şer Allahtan gelir, kendinizde olmayan güce inanmayın derim
Konu ile alakasız ama ben genede cevaplıyayım.
Hayıra da gücüm yeter. İnşaallah! (ALLAH ın izni ile) Örnek; Cebinizde para varsa bir açı doyurmak hayırdır. İbadet hayırdır.!
Şer e de gücüm yeter. Mazallah! (ALLAH ın izni ile) Örnek; Silahla size zarar verene karşılık verebilirsiniz.
Bence siz islamla bana cevap vermeyin! Lakin sizin hukunuz, tabiliğiniz Roma hukukudur.
LPG yayğın olmadığı vakitlerde, LPGden alınan vergiler düşüktü ve bu yüzden benzin maşraflarından kaçmak için bir çok vatandaşımız otomobillerine maşraf yaparak LPG kullanmaya başladı, sonuç malum.
Bu zammı başka bir ülkede hiç bir devlet vatandaşına kabul ettiremez. Burada suç devletin değil.!
Bizzat toplumundur. Sen kabul edersen devlet iki katıda vergi koyar. 10 katıda koyar.
Elektrikli otomobillerin en avantajlı kullanım alanları şehir içidir, hem daha az enerji harcarlar hemde çevreyi daha az kirletirler.
184 kilometre 4.5 tl ye kateden bir otomobilin ş.içi ve dışı diye ayırmak matematiksizliktir.
Burayı anlamışsınız... Ekonomik ve çevre dostu bir aracı hayatımıza sokmak mantıklı olsa gerek!
Üretin kardeşim.. Mazeret üreteceğinize, Topladığınız vergileri teknolojiye yatırınnn. Hazır vergi toplamanın devamı olmaz!
Vergi topluyacak insan bulamazsanız ne olucak?
En güzeli yatırım. Üretime yatırım... Bilime yatırım... İnsan a yatırım..
Güneş enerjisi toplayıcıları, Rüzgar gülleri kurun... Nükleer enerjinin cevreye verdiği rahatsızlık varmıdır? Yokmudur? Fizibilitesi yapılıp bu da değerlendirilebir.
Neyse konu amacından sapıyor. Ben bilgi edinmek istiyorum.
Bilgi istediğm konuyu başlığın başında belirttim.
Ben araba fiyatlarının total maliyetini merak ediyorum.
Yakıt tüketimi belli. 100 km de 2.5 tl
Araçlar ne kadar? Marka marka bilen varsa yazsın lütfen!
Enerjiyi temin etmek devletin işi bizim değil! Gerekli yatırımı yapmak ucuza maletmek devletin işi vesselam...