Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik indirimi için kampanyaya katılalım!

Elektrik ve doğalgaz faturasında indirim.

Arkadaşlar biliyorsunuz % 40 ve üzeri engelli raporu aldığımızda su, telefon, internet, ve cep telefonlarında çeşitli kademelerde indirim yapılıyor. Sadece elektrik ve doğalgaz faturalarında indirim yapılmıyor. Elektrik ve doğalgaz faturalarında indirim alabilmek için Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığının ilgili kurumlara göndereceği tebligatlarla, bu kurumlardan indirim alacağımızı düşünüyorum. Daha önceleri resmi kurumlarla ilgili Bimer'e yazdığımda sonuç alamamıştım. Aynı sorunları Akim'e (Ak parti iletişim merkezi) yazdığımda sorunlarım hemen çözülmüştü. Şimdi buradaki tüm arkadaşlarımın elektrik ve doğalgaz faturalarında indirim talebimizi Akim'e yazdığımızda çok hızlı sonuç alacağımızı düşünüyorum.
Tabi bu katılım ne kadar çok olursa başarı şansımızda bir o kadar fazla olacak. Ben şimdi gönderiyorum. Sizlerde bu yazıyı okuduktan sonra Akim'e elektik ve doğalgaz faturaları için bir indirim talebi gönderirseniz kısa süre içerisinde olumlu cevap alabiliriz.

Üst Alt