Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik Teknisyeni olarak ÖMSS ile işe başlayan var mı?

akrep06

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ömss ile elektrik teknisyeni olarak girenler var mı? Ne kadar maaş alıyorsunuz? Nasıl bir görev verdiler..

ömss ile 70 kişi teknisyen olarak işf girdi kimse yok mu burada

kardeş 2100 le 1950 civarı maaşlar aldım elektrik teknisyeniyim tabi evli olman ve çoçuk sayısı maaşı etkiliyor.şu an ben elk arızalarına bakıyorum

meslek lisesi ,bekar,işe yeni giren ,elektrik teknisyeni 1.802 tl.net maaş alır.(vergi indirimi hariç,sendikasız)

yorgunn ve turkuaz hangi kurumdasınız. Hangi ilde başladınız.Ordu da arkadaşım kamu hastanelerine başladı maaşı 1650 tl ama döner hariç
onlarda eklernirse demekki 2000 i geçecek artı vergi ind evli ve çocuklar temşz 2000 bin geçer.

bende elektrik teknisyeni olarak atandım ocak maaşı yanlışlıklar dolu olduğu için tam maaşı bilemiyorum şubatta belli olacak bakalım iş olarak genel sekreterlikteyim

sayın arkadaşlar sınavdaki puanınız kaçtı yazarmısınız lütfen.ben 71 le atanamadım ikinci atamada puan nereye düşer elektrik teknisyeninde.birde hangi kurumlardan atandınız yazarmısınız

kaç puanla hangi kurumda ve nerede başladın yazarmısın tesekkür ederim

79,2.. küsür ile ordu khb atandım 14. tercih benden sonra ya bir kişi daha alındı yada en son ben girdim kaç puana düşer ama bilemiyorum kaç elektrik teknisyeni kadrosu açıldı ki onu bilemiyorum ...

bakbulut adanadan ben varım puanım 64 ama teknisyenliği yazmıyorum arkadaşlar

elektrik teknisyeni olarak atanan arkadaşlar iş gücü istemi nedir elektrik teknisyenine bu sene başvuru yapacak olanlar sizce nasıl bir yol izlemeli mesela ben kas hastasıyım elektrik teknisyeni olarak atanırsam ekpss ile ağır iş yapamıyorum elektrik bakımı falan ben ve benim gibi çabuk yorulması olan arkadaşlara göre bir iş olabilir mi yoksa o şekilde atanırsak kurum bizim atamamızı kabul etmez mi bilgilendirirseniz sevinirim

Üst Alt