Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik Üretim A.Ş'de çalışıyorum. Kurum ve şehir değiştirmem mümkün mü?

hakan73

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim bir sorum olacak acaba yardımcı olacak arkadaşlar var mı yada bilgisi olan arkadaşlar

ben bir yıl önce engelli işçi olarak açıktan eüaş(elektirik üretim) genel müdürlüğünde yerleştim yani ankaraya
benim sorum şu olacak benim burda maddi sıkıntılar bide engel durumumdan dolayı memleketime dönmek istiyorum ama şöyle bir durum var benim gitmek istediğim memlektte kurumumuz olmadığı için acaba işçi statüsünte başka kuruma geçebiliyor muyuz olursa hangi kurumlara geçiş yapabiliriz acaba

gerçekten bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum iyi günler iyi çalışmalar...

Arkadaşlar benim bir sorum olacak acaba yardımcı olacak arkadaşlar var mı yada bilgisi olan arkadaşlar

ben bir yıl önce engelli işçi olarak açıktan eüaş(elektirik üretim) genel müdürlüğünde yerleştim yani ankaraya

benim sorum şu olacak benim burda maddi sıkıntılar bide engel durumumdan dolayı memleketime dönmek istiyorum ama şöyle bir durum var benim gitmek istediğim memlektte kurumumuz olmadığı için acaba işçi statüsünte başka kuruma geçebiliyor muyuz olursa hangi kurumlara geçiş yapabiliriz acaba

gerçekten bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum iyi günler iyi çalışmalar...

Üst Alt