Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik ve Elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Nereden burs alabilirim?

gökhan_

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhabalar bu sene Selçuk ü.-Elektrik ve Elektronik mühendislğine basvurdum özel yurt harc masrafı falan aileme cok yük olmak istemiyorum burs basvurusu yapabilecegm yerler nereler acaba (tesyev ve kyk dan yapılan burs dısında) sadece elektrik elektronik bölümünde okuyana burs veren kurum falan varmıdır

başbakanlık bursuna başvur krediye başvur bite Tübitak var onun sitesine bak hatta telefonla bile ara Mezun oluncada işin hazır özürlü raporun varsa..!

bide üninin olduğu yerdeki engelliler yada bu tür dayanışma vakıflarına git durumu izzah et onlar yardımcı olması lazım tabi yapılan yardımları kendileri yemiyosa benim şahsen öyle olmuştu sakaryada ortapedik özürlüler derneği son model arabaya biniyodu ben burs alabileceğim yer varmı dedim adam biz vakfı zor tutuyoruz ayakta dedi..!

evet %56 oranında raporum var,burs veriyo diye duydugum cogu kuruma mail attım dönene 1-2 tanesi oldu,ben bide tübitak arastırıyım..Bu arada actıgım her konu yanlısmı oluyo ya baslıgı değişiyo ya tasınıyo

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne de başvurabilirsin. fakat bildiğim kadarıyla internet üzerinden yapılmıyor başvurular bizzat şubesine gidip kendin yapacaksın. -Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği- sitesinde de şubeler ve gerekli olacak açıklamalar var.

konyada burs alabileceğin okadar çok yer varki...konya bu konuda çok güzel bir şehir öğrenci için.albaraka,konya büyükşehir belediyesi,kaymakamlık,bazı vakıf yurtları(eğer o yurdun öğrencisiysen)türkiye eğitim gönüllüleri vakfı,engelliler spor ve yardımlaşma vakfı diye bir vakıf vardı.(öğrenci işlerine sorarsan bu vakıfla ilgili seni bilgilendirir)bunların başvuruları ise sen okula başladıktan sonra başlar.daha birçok yeri arkadaşlarından çevrenden duyarsın.öğrencinin burslardan mutlaka bişekilde haberi oluyor...sadece bölümünle alakalı burs veren yer olacağını pek sanmam.kolay gelsin

bugun cağdas yasam destekleme derneğini aradım işte selçuk üni-elektrik elektronik mühendisliği okuyorum engelliyim dedim,i.ö diye burs vermiyolarmıs bu mantıgı anlamıyorum kimi vakıf özel ünideki tam bursluya burs vermiyo kimisi ikinci öğretime..Sabancı vakfı puan dalında ilk 5 deki engellilere vericekmiş bakalım her tarafı arastırıyorum suan ama umutlarım kırılmaya basladı

Üst Alt