Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik ve internet için devletten engelli indirimi talebinde bulunalım

slcko6

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aşağıda belirteceğim ve hepimizin kullanmakta olduğu elektrik ve internet için
gerekli yerlere mail atalım.Başka aklınıza gelen varsa ekleyin.

bunun için yıllardir ugraşılıyor malesef bir gelişme yok bu indirim sadece su ile sınırlı oda her belediyenin insiyatfina kalmış birşey

ben bir ara ttnet e mail ler göndermiştim,adamlar cevap verme nezaketinden bile mahrum.ama toplu bir e posta bombadımanı yapılırsa belki birşeyler olur.denemekte fayda var.

37421675288180504582.jpg
merhaba dostlar elekyrıkte ve ttnet te ındırım talebınde bulunalım tabıkı neden olmasın bimer e tabiki mail atılarak talebin yogunlugunu göreceklerdir vira bismillah diyerek başlayalım dostlar.

engelsiz bir yaşam için el ele

bimer den dönüş yaptılar tarafıma atmış olduğum mail den dolayı referandumda engelliler için düzenlemeler yapılacak düzenlemeler devam edıyor suan ve elektrikte ve nette ındırmde olacak arkadaşlar bilgilerinize sunarım az sabredın refanduma evet demenın engellilerle bölümü nün meyvesini alacağız .

engelsiz bir yaşam için el ele

Ali dogan bey gerçekten güzel bir gelişme emegi geçenlerden ALLAH razı olsun saygı ve sevgiler

Valla cok iyi olur gercektende indirim...kaLin sagLicakLa...

indirim değil elektrikte nette bedava olmalı ben bu ikisine para vermek istemiom kısacası ekmekten başka hiç birşeye para vermek istemiyom

Sanırım gelişmiş ülkelerde bile bahsettigin türde bir engelli destegi yok. Yani ekmekten başka bir şeye para vermemek biçiminde bir destek veya yardım paketi. Bence oranı dedigim gibi en az %30 dan aşagı olmamak kaydıyla gerek kamu gerekse özel iletmelerde elektrik, su, internet, eglence ( sinema, tiyatro vs. gibi ) sektörü, egitim ( muhtelif kurslar ve etüdler vs. ) sektörü, şehiriçi ve şehirlerarası ulaşım ( kara, hava ve deniz yolları ) taşıtlarında ve diger sektörlerde indirim olması akla yakın bir engelli destekleme programı olabilir derim...

armut piş azıma düş negüzel indirim tamamda herşey beleşte olmaz heralde fazlada hayal kurmayalım

başka ülkelerde nasıl bi indirim nette ve elektrikte bilen var mı

allakasi;

o zaman insan gibi maaş bağlasınlar biz çalışamıyan engellilere yada her şeyi bedava yapsınlar başka yolu yok bu işin

Bu ülkede engelli olmayıpta işsiz olan hatta yüksek okul mezunu kalifiye eleman adayı pek çok kişi varken azda olsa engelli maaşına sahip olmak yinede şükür edilesi bir durumdur. Her şeyin bedava olması gibi bir ilginçligi hayal bile etmek dogru olmasa gerek...

ben hayaletsem hayal ederim merak etme :D

ben de ttnet'e yazmıştım.ama bana cevap geldi,tüm engelli arkadaşların başvurmaları halinde indirim yapabileceklerini yazmışlardı.bizler birşeyler yapmazsak kimse sesimizi duymaz.herkese bu konu da iş düşüyor, lütfen biraz daha duyarlı olalım.......

bana gelen yazı da (bimerden)şöyle.
Sayın İlgili;

ALO 150 BİMER Merkezine yapmış oldunuz başvurunuz Genel Müdürlüğümüzce incelenmiş olup, inceleme neticesine ilgi başvuru formunda belirtilen telebinizle ilgili Kurumumuz tarafından sadece Şehit ve Gazi ailelerine indirim yapılmaktadır. Engelli abonelerimiz için herhanbir uygulamamız mevcut değildir.Bilgilerinizi rica ederiz.

bize aldırış etmiyorlar arkadaşlar, artık herkes elinde ne geliyorsa yapsın bence..........

Üst Alt