Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik ve su indirimi hakkından yararlanmak istiyorum..?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşalr yeni başlayacagım memurlukta başka bir ile taşınacagım ve kiralık olarak tutacagım evde elektrikten ve su dan indirimli yararlanmak istiyorum

bunun için ne yapmalıyım %49 raporum mevcut raporumun aslını kurum aldı ama bende noter onaylıolanı var bununla mı başvuru yapmam gerekiyor

yardımlarınız için teşekürler

evet rapor isteniyor bazan kimlikte yeterli olabiliyor sudan indirim var ancak elektrikte malesef yok efsane_3519

Evet elektrik özel olduğu için indirim olmuyor.Su da indirim uygulanıyor.Raporun aslı olmasa da, aslı gibidir yazısı ya da noter onaylı hali ile de su idaresine başvurabilirsin.Benim başıma da aynı durum geldi.Kurum raporumun aslını aldı.Ben de aslı gibidir ile suyu indirimli açabileceğim.

çok teşekür ederim artık yararlanabilecegim ne varsa yararlanmakta fayda var diye düşünüyorum artık zamanla olucak her şeyin hayırlısı bi başlayalım da:)

Hakkında hayırlısı kardeşim

Sevgili kardeşim İSKİ Başbakanlık özürlü kimlik kartımın yanı sıra benden de rapor istedi.. Eski raporumun fotokopisini kabul etmeyip yeni bir rapor istedi üstelik.. Bunun üzerine talebimi noter kanalı ile kendilerine ileteceğimi ve kendilerinden bana yazılı olarak cevap vermelerini isteyeceğimi belirttim.. Bunun üzerine nereye danıştılar ise rapor istemekten vazgeçtiler ve sadece Başbakanlık tarafından verilen özürlü kimlik kartıma binaen su indirimini gerçekleştirdiler.. Öyle de olmalı zaten.. Sen bu devleti yöneten Başbakanlığın bir biriminin vermiş olduğu resmi kimliğe güvenmiyorsan bunun hesabını da o zaman adli mercilere vermelisin..

aynen öyle bakalım bende bolu da ev kiralıyacam mecbur elektrik ve suyu üstüme alıcam inşallah sıkıntı yaratmazlar

Üst Alt