Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrikli sandalye kullanabilmek için Rapor nasıl alınır?

volvoxcnt

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Babam %94 kas erimesi hastası. Elimizde engelli heyet raporu var. Onda elektrikli sandalye kullanabilir diye bir ibare yok. Babama sandalye bir vakıf tarafından hediye edilecek ama onlar kullanabileceğine dair rapor alın ki biz de sorumluluktan kaçınalım dediler. Bu raporu özel hastaneden alabilir miyiz? Devlet hastanesine gittim 3 ay sonraya heyet günü veriyorlar sırf o ibarenin yazacağı rapor için. Bir daha birsürü doktor tahlil .. vs. uğraşmak istemiyoruz.

Tam heyet raporu olmamali galiba ozel olarak a.tekerli sandalye kullanabilir raporu.lulak goz ve ortopedi doktoklardan gecer
Hemen verirler raporu rica et

Bende rapor aldım. Heyete girmenize gerek yok bendede kas hastalığı var ben nöroloji ve 2tanede fizik tedavi doktorundan imza aldım. Yanı 3tane doktorun imzası yeterli. Onuda hemen alabilirsiniz

Ortopedi doktoruna gittiğimde heyet ile görüş diyor. Benim gittiğim devlet hastanesi biz akülü araç isteyenleri heyete sokuyoruz diyor ve 8 ay sonrasına da randevu veriyor. Uygulama farklılığı nasıl oluyor anlamadım.

Üst Alt