Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrokonvülsif tedavisi olan var mı?

Tam iyileşme denilen bişey yok ben bide ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden ekt olmayı dusunuyorum

ekt olsanda ilaç kullanmaya devam edeceksin

@Golge123456, ekt den sonra belli bir süre iyi oluyorsun sonra yine başa dönüyor insan beyni, yine hastalıklar yine kara geceler. Ben şahsen kökten hastalıktan kurtulmasam yaptırmam niye o riski alayım hafızayı berbat ediyor bence idare edebiliyorsan hiç bulaşma derim.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM, Ben Epilepsi ve Obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım. Tms tedavisi gördüm. Hiçbir fayda göremedim. Ama ben fayda göremedim başkasıda göremez diye birşey yok

@Golge123456, Psikiyatride ve nörolojik hastalıklarda kullanılan yeni bir tıbbi tedavi yöntemidir. Son 15 yılda kaydedilen teknolojik ilerlemeler beyinde hücresel elektrik akımını ölçmek ve değiştirmek konusunda bazı cihazların geliştirilmesini sağladı. Bu cihazlardan biri Transkraniyal Manyetik Uyarım (TMU) sistemidir.

Üst Alt