Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektronik ortamda engelli raporu görüntülenebiliyor mu?

Poziyer

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Annem yaklaşık 30 yıldır kronik şizofreni en son 2012 %80 ağır özürlü sürekli raporu aldık 2018 evde bakım başvurdum kabul oldu anlamadım 2012 alınan rapor geçersiz mi? Elektronik ortamda engelli raporu nerde görüntülüniyor ben anneminkini e devlet ve enabizda goruntuleyemedimde?

Elektronik olarak raporların E-Devlet üzerinden görünütlenebilmesini önerdik ve bu konuda çalışma yapıldığı konusunda geri dönüş aldık.

Yazınızı çok anlamadım. Yeni rapor almadığınız sürece eski raporunuz geçerlidir.

Raporlar için tam bağımlı yarım bagimlı gibi bişey çıkmış ya bizim 2012 de aldımız raporda öyle bişey yazmıyor onu demek istedim

O tanımlar yeni raporlar için. Sizin raporunuz, belirttiğim gibi yeni rapor alıncaya kadar geçerlidir.

StratoS

cok tesekkurler 2018 de evde bakima başvurmak için rapor için bakırköy gittimde 2012de ki raporun sürekli olduğu için rapor vermemişlerdi.2018de evdebakima başvurduk bağlandı o raporumuzla . Yeninden rapor çıkarmamız gerektirecek bişey yoktür bu durumda di mi?

Benimde raporun Mart'ta bitmişti yenilettim 20 gün sonra gel al dediler bugün gittim henüz çıkmamış tarihte veremiyorlar e engelli raporuna geçtiğimiz için çok yoğun ne zaman olur bilmiyoruz arayıp ta gel dediler bende e raporami geçtik diye araştırıyorum çalıştığım yere raporu vermem lazim

Üst Alt