Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Eleştiri] ATM'lerin herkese uygun yapılması...

mami6

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
oncelikle sunu belirtmem gerekiyor, bu dunyada neden engelli insanlarda dusunulerek bişeyler yapılmıyor
benım sorun ise iskenderun'da bulunan is bankası ve de garanti bankalarının atm'leri 4...6 basamak yukarıya koymaları ve de bir tekerlekli sandaliye kullanıcı olarak calıstıgım bankaların atmlerini kulanamam nezaman engelli insanlarda dusunulecek bir is yapılınca

selam

bu konuda haklısın arkadaş bu konuyu direk bankaların genel müdürlügüne meil çekmek sureti ile çözülebileceğine inanıyorum.Tabi onlarında düşünmesi ğerekli ama demekki o kadar kafaları çalışmıyor.

http://www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=9173

Yukarıdaki haberde engelli bir arkadaşımız bu sebepten bankaya dava açmıştı ve banka avukatının savunması : "ATM’lerin fiziki yapısını bilerek sözleşmeyi imzalamıştır. Bankanın sözleşme gereği davacı için özel ATM kurma gibi sorumluluğu yoktur." şeklinde idi.

Güler misiniz , ağlar mısınız ? Bakalım yargı ne cevap verecek bu komik savunmaya. Sanki sözleşmeyi imzalarken , kişinin sonradan engelli olmayacağını da garanti altına almışlar...

Bu zihniyet, engelliysen ATM ile banka ile para ile işin olamaz otur oturduğun yerde zihniyetinin yansımasıdır. Nefretle kınıyorum :x

Bu konuyla ilgili haber izlemiştim.Bir arkadaşımız boyu yetişemediği için ATM leri kullanamıyormuş diye.
sağolun konuyu buraya taşıdığınız için..
Evet bende kınıyorum ATM'leri o şekilde yapana tüm bankaları...
Bu konuda ne yapılması gerekse yapılmalı diye düşünüyorum.

Hdi diyelim tüm şubeleri yapmak çok masraflı.
Bari merkezi yerlerde bulunan şubeleri düzeltseler.

Üst Alt