Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Eleştiri] Olmadı İzmir, olmadı...

• Konbuyu başlatan cem
  • Başlangıç tarihi
C

cem

Koskoca fuara bu yakışmadı,çok üzüldüm çok...
Geçen senede aynı hatayı yapmışlardı ve şikayet edince düzeltmişlerdi.Ama bir sene sonra aynı hataya devam ediyorlar.
Metrelerce öteden sandalye kullanan engelli insanlara tabela ile gelin işinizi görün diyen izfaş,"1.resim"wc ye ulaşanlara manzara olarak tuvalet kağıtları ve deterjanları gösteriyor.
Yahu hem engelli wc var diye koca koca işaretler koyuyorsunuz,hemde burayı depo yapıyorsunuz.Rezillik...
Madem depo yapacaksız,çıkarsana kardeşim o tabelaları?
Yada kaldır o eşyaları başka yere koy.Baştan depo ihtiyacını hesab edemeyen mühendisinizde o diplamasını yesin bi zahmet iletinde.
Beceriksiz,ihmalkar utanmazlar.İzmirin utanç kaynakları neolacak,yuh olsun size,yuh olsun sizin belediyecilik anlayışınıza...

6q_1_yyy.JPG

6q_20_06.jpg

6q_24_03.jpg

6q_28_02.jpg

yaff her tuvalette olması gereken temizlik malzemelerini biraz fazlaca koymuşlar. ne var yani hijyene düşkünse engelli arkadaşlar. hem bide bööle yapınca yetkililer bizi her zaman ki engellerimizin yanında bide ......... engellimi yapmış oluyolar? üff ya herşeye beyin fırtınası herşeye kafa patlat en sonunda olacağı buydu :mrgreen:

Uluslararası Atatürk Havalimanındaki durumda aynı, geçen sene aynıydı bu senede aynı. Artı birde kapının kilidi yok.

Durumu ilettiğimde fazla kullanan yok gibi bir cevapları var. Bu görüş engelli tuvaleti olan yerlerin birçoğunda karşılaştığımız bir durum.

niye böyle şeyler bana denk gelmez ki. alalalaaaaaaa.....

bana denk gelecekkiiii :x

resimleri sen mi çektin MagnuM?

bu arada ben artık hiç bişeye şaşırmıyorum.. şaşırma yetimi kaybettim..

Resimleri ben çektim Gökçe,
Geçen sene aynı yerde aynı olayı yakaladım.Kameraya çekmek için kapıdan daldığımda engellenmeye çalışıldım ama,bi ayağımı kapıya kıstırdığım için kapatamadılar ve görüntüleri çekebilmiştim.Mailler ve direk şikayetlerle hemen açtılar orayı.O sırada yeni tanıştığım "wedo" nikli üyemizin yönetiminde olduğu dernek yolu ile ve kişisel "yaygaralarımla" tuvaleti normale döndürebilmiştik.
Bu sene yapmazlardır demiştim.Önce uzaktan kestim işi,baktım giren çıkan adamlar-kadınlar ya havlu yada deterjan falan taşıyor oradan.Anladımki herşey sil baştan.Kapıyı açtım ve başladım resimlemeye,etraf şaşkın şaşkın bakıyor bana,adam tuvaletin kapısını açtı resim çekiyor sapıkmı acaba?
Buarada başladım söylenmeye,bak bak şunlara yaaaaa,hem engellilere tuvalet yapıyoruz diyorlar,hemde burayı depoya çeviriyorlar falan konuşuyorumki insanlar başka anlamasın.
Kadın patttt diye kapıyı kapadı ve birkaç görevli gelip noluyor pozisyonuna girdi.Mümkünmü engelliyebilmeleri yada en ufak bir terslik yapmaları.Çekimimi tamamlamıştım zaten,ayruıldım oradan ama,İzmir adına çok üzüldüm.Her fırsatta yerlere göklere sığdıramadığım İzmir,sanki bana ihanet etmişti.Çok konuda ince düşünen yönetim,bu olayda tam bir kepazelik sergiliyordu.Geçen sene bu yüzden o kadar şikayet vs. olmuş,ki olmasa bile,yakışırmı bu?
O veya bu şekilde bu işin başındaki yetkililer vergilerimizden alıyor maaşlarını,ben kuruşuna kadar hakkımı helal etmiyorum.
Bu alttaki yazıyıda geçenseneki fuar döneminde yazmışım,demekki seneyede değişmeyecek,yazıklar olsun;

MagnuM' Alıntı:
Ben doğma büyüme İzmirli olarak fuarda sayısız anısı olan biriyim.
İzmirde oturmayıpta,3 yıldır fuarı görmeyenler geldiklerinde ne kadarda değiştiğini farkedecekler.
O kadar güzel olduku hepinizin beğenisini kazanacaktır eminim.
Yeni yapılan ve 4 büyük binadan oluşan kapalı alan kısmı çok modern.
Herşeyi düşünmüşler. Trilyonlar harcandı trilyonlar...
Biliyorsunuz fuar zamanı buraya 50 - 60 ülkenin firmaları stand kuruyor.

Buraya kadar herşey güzel...

Bu binaların birde çok modern, içinde herdaim temizlik görevlileri dolaşan tuvaletleri var. Tertemiz heryer...

Temizlik neyle yapılır arkadaşlar?
1-Kova - fırçaların olduğu tekerlekli alet
2-Deterjanlar
3-Paspaslar
4-Süpürgeler
Ayrıca kağıt havlu, sıvı sabun

Şimdi ben bunları neden mi saydım?
Bunlar ve daha anlamadığım bazı karışıklıklar neredeydi biliyor musunuz?
ENGELLİLERE AYRILAN TUVALETTE!

Siz AB diye yırtının yırtının,
Amerikadan Afrikaya, Avrupa ve Asyadan ne kadar bilinen ülke varsa hepsinin gözü önünde bu terbiyesizliği yapın.

Ben tekerlekli sandalye kullanmıyorum.
Bay ve bayan wc kapıları açık orası niye kapalı diye merakımdan yokladım ve içerde bunlarla karşılaştım.
Tarih: 2005 İzmir 74. uluslararası fuarı
Umarım bu ayıbı bu senede yapmazlar.

Muhattab: www.izfas.com.tr
E-posta: info@izmirfair.com.tr

Sarılın maillere utansınlar...

Yine miiiiii..... :?: :!: :!:

Aynen devam ediyorlar yaniii.... :evil: :!:

Pesss diyorum....

Aslında girecen WC ye ve oraya istiflenen eşyaların üzerine pisleyip çıkacan. :D
Belki tuvalete eşya koyulamayacağını anlarlarda bir daha koymazlar.

Fuzulim' Alıntı:
Aslında girecen WC ye ve oraya istiflenen eşyaların üzerine pisleyip çıkacan. :D
Belki tuvalete eşya koyulamayacağını anlarlarda bir daha koymazlar.

ilahi fuzulim :lol: doğru diyosun aslında böyle şeye senin dediğini yapmak lazım :lol:

Üst Alt