Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eli ayağı tutan biri bakım maaşı almalı mıdır?

mansas19

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sizce raporunda agır özürlü ve bakıma muhtactır yazan bırı maddı anlamdada cok zordaysa bu maaşı almalımıdır.Bu durumda ama eli ayagı tutuyor calısamıyor ama gundelık işlerini halllede biliyor

senin durumunda olan 3 sanal dostumu tanıyorum 1 i 2022 yani 3 aylık alıyor diğer 2 kisi hem 2022 hemde evde bakım maaşlarını alıyor rapor dediğin gibiyse maddi düzeyde aynı ise benim tahminim onlar gibi kesin alırsın

kardes ben alıp almama degılde vıcdan muhasebesı yapıyrum resmıyette hersey uygun

şimdi olmadı işte sen işi sadece vijdana bırakırsan alamazsın önemli olan sana ne görev düşüyorsa,,, ne pahasına olursa olsun yerine getirmektir ondan sonra zaten muhasebeni yaparsın gerçi gerisi tefferuattan ibarettir

ya sende haklısın ama rabbım razılıgınıda degırlendırmem lazım gıbı duruyor mesele yoksa baska bır arayıs ıcersınde degılım bır tarafdanda hak etmedıgını dusundugum kısılerın faydalanması benı dahada cok cıldırtıyor

bu dediğin kişi yada kişiler her sene zaten elekten geçiyo ne sorunki her sene yenisi ekleniyo bu böyle maaş düzeni düzeltmedilerki bunu nasıl yapcaklar :)

mansas19,
Devletin "evde bakım aylığı" kriterlerini taşıyorsan müracaat et,gelen görevliler uygun görürlerse maaş bağlayacaklardır.

Vicdanın rahat olsun,devlet evde bakım aylığı ödensin diye ayırdığı bütçeye o kadar az talep gelmiş ki,bütçenin büyük bölümü öylece bekliyor.Zaten devletin önümüzdeki süreçte hedefi tüm ağır özürlülere bu ücreti ödemek.Bu aylığın hedefi,sosyal devlet ilkesinin gereğidir.

Üst Alt