Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimde 800-900 adet 10 FR sonda var. İhtiyaç sahibine vermek istiyorum..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SER-KAN1974

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Elimde 800-900 ad. 10 fr sonda var. isteyene adresine kargo ile gönderebilirim.

ıyıgunler ben gökhan kırıkklden ben trafık kazası sonucu oflu oldum kaza tek traflı oldgu için hıç bı kurum sondamı odemıyr eger elınzdeklrı verebılrsenz alırım 05544743404 ulşırsanz sevınırım

gökhan71;

kargoyla gönderdiğim sondaları neden almıyorsun kardeşim .kargocu beni arayıp duruyor. 50 tl kargo parasından mı kaçıyorsun. sana 1500 tl.lık sonda gönderdim .YAZIKLAR OLSUN BE
BU ZAMANDA KİMSEYE İYİLİK YAPMAYACAKSIN. TELEFONUMA BİLE CEVAP VERMİYORSUN.

arkadaşlar elimde ihtiyaç fazlası 900 adet sonda vardı.gökhan 71 rumuzlu üye benden sondaları göndermemi istedi.bende kargoyla yaklaşık 1500 tl.değerindeki sondaları izmirden kırıkkaleye gönderdim.
fakat gökhan 71 bey 50 tl.kargo ücretini ödemediğinden kargoyu bana geri göndereceklerini ve 50 tl.benden tahsil edeceklerini söylediler.b ende yaptığım iyilikten pişman oldum.
sakın bu üyeye inanmayın.adam telefonlarıma bile cevap vermiyor.
dikkatli olun.yardım ederken hayal kırıklığına uğramayın.

haklısınız belki ama önyargılı olmayın lütfen belkide geçerli bir nedeni vardır biraz bekleyin olmazmı belki bir haber alabilirsiniz:( beddu etemyin hiç kimseye olmazmı..

arkadaşım en az 30 kere aradım.bana cevap vermiyor arkadaş.kargocuda beni arayıp parasını istiyor.çok sinirlendim bu işe.bana baştan söylesin param yok diye.

evet haklısınız size sözüm yok inanın o kişiye tanımıyorum ama üzüldüm iyilik yapmak tabiki insanlık görevidir ..keşke telf cvp verseydi:(

Hay Allah! Gökhan'ın kötü bir amacı olmadığından kuşkum yok. Zira kötü bi amacı olsa 50 TL kargo parasını verir, 1500 TL'lik ürünü alırdı... Burada ya onun da elinde olmayan bir durum söz konusu ya da 50 TL ödeme gücü yok diye düşünüyorum...

Ama tabii ki bunlar Serkan'ın bu şekilde mağdur edilmesi için gerekçe olamaz. Çünkü kargo parasının karşı taraf tarafından ödeneceği zaten malum... Yani Gökhan bu ürünleri istiyorsa kargo parasını da bugüne dek ayarlamalıydı...

Gökhan, bence ne yap et bir yerden para bul ve kargoyu teslim al. Sonra da Serkan'ı arayıp samimiyetle özür dile... Lütfen.

SAYIN GÖKHAN 71 arkadaşım kargocuyu aradım 1 gün daha bekletecek kargoyu daha sonra bana geri gönderecek.haberin olsun

bende asgari ücretle çalışan biriyim bana bu kargo ücreti ağır gelecek.ama ne yapalım iyilik yapalım dedik birkere

tamm haklısın gercekten özurdılıyrum fakat kargonun geldgı gun evde annemle ben vardım ve o an para yoktu ben en fazla 20 tutr zannedıydum 50 ytl dynce krgocu sonradan kargoya telfon etdım gerı eve getırmıyolrmış benım gonderıp aldırcak kımsem yoktu ben evden dısarı cıkamıyrum sonra bu msjı yazmışın buraya gordukten sonra gelde al neyse gercekten kendı adıma cok özurdılıyrum

ulan ne yazmışım mesajada garipsiyorsun. bana kargoyu alacağını söylemiştin yalancı sen ne şerefsizmişsin ya .a llah seni bildiği gibi yapsın. canımı yaktın benim. seni rezil edeceğim burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt