Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimde bulunan hasta bezi ve hasta taşıma aparatını tekerlekli sandalye ile takas..?

baykurt

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar elimde hiç açılmamış paketler halinde hasta bezi ve bir adet kullanılmamış hasta taşıma aparatı var yani vinc bende omurilik felçlisiyim fakat bunlara pek ihtiyac duymuyorum benim bir manuel tekerleklisandalyeye çok ihtiyacım var bunlar karşılıgında bana sandalye temin edebilecek olan varmı elinde kullanmadıgı yada artık ihtiyac duymadıgı sandalyede olabilir.

hasta taşıma aparatı nasıl birşey.. ayrıntılı bilgi ve resim istesem.. cenk_ozgur@hotmail.com mail adresim.. bana havuzdan sandalyeye yada en azından yerden sandalyeye geçmeme yardımcı bir sistem lazım..

kusura bakma nova bakamadım siteye taşıma aparatının resimlerini koyamadım fakat işte sitedeki bu aparatların aynısı yani fazlası var eksigi yok

sayfa linki yada resim verebilirsen cok sevinirim

size nasıl ulaşabilirim acilen bizim ihtiyacımız var bana telefon veya mail bildirebilir misiniz?allah herkese şifasını versin

Üst Alt