Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimde kalan 13 numara işitme cihazı pillerini isteyene verebilirim..?

çamlıca

Aktif Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
29
675 numaralı pil kullanan cihaz alınca elimdeki 13 numaralı piller kullanılmamış bekliyor ve birkaç ay sonra da son kullanım tarihleri geçiyor.
5-6 paket pil var galiba. Bunları kullanabilecek var mı? Günü geçse de kullanılabilir diye düşünüyorum. Boşa gitmesin.
Satmaktan bahsetmiyorum ihtiyacı olan varsa ödemeli kargo veya elden vermeyi düşünüyorum.
Özel mesajdan devam ederiz isteyen olursa vaktim oldukça.

@goralland,

işitme kaybı çift taraflı sol 101 db sağ 71 db. Sağ kulağa kullanıyorum ama bir yardım kuruluşundan geldiği için marka model bilemiyorum. Aslında pek yeterli de gelmiyor ama daha iyisini alma durumum olmadığı için kullanmaya devam ediyorum.

@goralland,
1 sene önce si serden cihaz aldım bir türlü ötmesi ve ayar yapılamaması nedeniyle duymer e gittim son sistem danovaks aldım şu an çok memnunum 1 senem boşa gitmiş almak istedi ğiniz zaman denetmeden bir cihaz almayın

Danavox pahalicadir ama cihazlari iyidir
Bir tane bende almistim hayatimda en sevdigim begendigim cihazimdi
Bissuru isim degistirdi alina satila marka
En son gaesti
Sonrasi galiba oticonun bunyesine girdi diye biliyorum

Cihaz pilleri benim son kullanma tarihine az kalmisti internetten aldiklarim
Kimi hic calismadi
Sonra zaten daha buyuk pil kullanilan cihaz alinca cope attim bayat pilleri
Kimi 15 gun gitmesi getektigi halde 5 veya 6 gunde bitti
Yani alacak elini cabuk tutsun

@goralland,
2022 de Phonak Naida Paradise UP P30 cihazlar aldım. Çok yüksek işitme kaybı için.

@GRAHAM BELL,
Çöpe atmak yerine birileri kullansın istedim. Belki çalışır çalışmaz tam bilemiyorum.

Üst Alt