Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimde kullanmadığım 2 tane analog işitme cihazı var. İhtiyacı olana vermek istiyorum

CETİNSS

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar

elimde 2 tane kullanmadıgım analog işitme çihazı var kullanmaya kullanmaya çalışmıyor mikrofonu bozulmuş olabilir
ihtiyacı olupta alamayan varsa istanbuldan elden teslim edicem çihaz olmadıgı zaman insanlarla diyalog kurmanın ne kadar zor oldugunu bil digim için kullanmadıgım çihazları vermek ve ihtiyacı olan kişiyi sevindirmek isterim
ama ne olur ihtiyacı olan istesin

iyi günler

2 side pihilips kulak içi işitme çihazı öyle markalı işitme çihazı degiller oticon yada digerleri degil

Anladım. Babam için düşünmüştüm ancak babamın kaybı çok ileri derecede, bir de analog deneyeyim diye düşündüm. Kulak içi kullanamaz zaten. Alacak olana hayırlı olsun.

Philips S 45G falan mı... Eğer sağlam durumdaysa size ücret bile ödemeye hazırım yeter ki tam anlayayım...
S 45 G bana 15 sene hizmet etti...

Üst Alt