Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimde onaylı rapor kalmadı. Ne yapabilirim?

turbay

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
elimde onaylı rapor kalmadı özürlü kimlik kartımı değiştereceğim yeniden onaylı rapor istediler deddim be eski kimlik kartını alırken rapor verdim şakamı yapıyorsunuz dedim olmaz dediler yeniden aslıdır onaylı rapor istediler elimde aslıdır onaylı rapor yok ne yapmam lazım teşekkürler

İl sağlık müdürlüğünde vardır aslı gibidir onaylısı oradan alabilirsiniz. Veya raporunuzu aldığınız hastaneye giderek ordan başhekim onaylı aslı gibidirini veriyorlar.

mutlaka orjinalin biri ya hastanede yada il sağlıkte mevcuttur öyle bişe olmaz arkadaşım turbay

ankara il sağlık müdürlüğe ne sordum orada da yok dedi bu ankara vergi dairesi almıştı orjinali tasınmış onlarda hacıbayramın oradan onlardan alabilirmiyim birde bunların yeni yeri neresi acaba

turbay ben de aynı sıkıntıyı yaşadım ama hastaneye gittim bir dilekçe yazdım ve onaylı bir şekilde bir kaç tane verdiler bana da

ahhh güzel kardeşim numune hastanesı ilk rapor alırken tam 4 adet aslı gıbıdır dıye fotokopı cekılıp verıyon memura muhuru ve ımzayı cakıyo vede asıl rapor verıyo tam 5 tane... yerıne olsaydım asıl gıbıdır raporunu renklı fotokopı cektırrdm 10 tane.. tam renklı olarak.. ve imza atılmış üzerinden kalemle özenle gecırrdım..al sana rapor..

Bendede yoktu onaylı eski raporum bende raporu aldığım hastanaye gitmiştim kimliğimi verdim arşivden onaylı raporu çıkarıp vermişlerdi tani hastane arşivinde mutlaka bir adet bulunuyor benim bildiğim

ankara vergi dairesine gittim aslı oradaydı aslını bana geri verdiler şaşırdım

Üst Alt