Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimde raporumun aslı yok. Ne yapmalıyım?

bendede fotokopi vardı hastaneden aslı gibidir onaylatmanız yeterli olur tekrar heyete girmenize gerek yok

Malesef arkadaşım benimde raporumum aslı yok. Hastaneye gittim onay vermediler. Onaylamaları için raporun aslını istiyorlar .
Yeniden başvurmam gerektiğini sölyedi heyet doktorları. Yani anlayacağınız en baştan halletmeniz gerekiyor.

Benim elimde rapor yoktu, Haydarpaşa numune hastanesinden (hakem hastane raporu buradan almıştım) gittim müracatta bulundum, bir hafta sonrası gel dediler ve aslı gibi rapor verdiler.
Tabi aldığınız rapor zaman aşımına uramadıysa on yıl ve üstü.

yeniden heyete gitmenize görek yok songül hn fotkopisinin aynısıdır diye olur

Eğer sakatlık derecenizi yükseltmek için rapor alacaksanız yeniden heyete girmeniz gerekmektedir.Eski Raporunuzun aslını almak istiyorsanız rapor için başvurduğunuz birimde raporun aslı olur.Örneğin Vergi indirimi için başvuruda bulunmuşsanız vergi dairesinde ve işyerinizde raporun aslı olur.Bu birimlerden raporunuzun aslını alabilirsiniz.

Üst Alt