Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimde raporun fotokopisi var. Aslını nasıl çıkarttırabilirim?

Trim

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
geçtiğimiz çarşamba bağlı bulunduğum bahçelievlerdeki vakıftan geldiler , ,iki adet form verip doldurup engelli roporum ile birlikte getirmemi istediler formları doldurup gittiğimde elimdeki roporumun fotokopi olduğundan aslını çıkartmamı istediler hastaneden randevu alıp roporumun aslını nasıl çıkartırım hastaneden randevumu almam gerekiyor roporum sürekli %40

Fulya83

aslı gibidir çıkarması için muhakkak yanında aslı olması lazım yoksa yapmıyor başhekim. ben gittim çoğaltmaya kabul etmedi, aslını götürdüm o zaman kaşe basıp ıslak imza attı, 5 tane aslı gibidir yaptım lazım olur kalsın diye bilginiz olsun

yada benim bulunduğum şehirdekiler kıllık yaptı bilemem ama aslı'ni görmeden aslı olmadan aslı gibidir yapamam dedi. ben bu hastaneden aldım hocam dedim ,kayıtlara bakabilirsiniz , bakamam aslı yanındaysa yapalım dediler

Gerçeği hastane arşivinde vardır zaten. Aslı gibidir mühürlet fotokopisi al

internet üstünden randevu almam gerekiyormu arşive direk gitsem verirlermi ?

biraz önce hastanedeydim ne yazık ki aslı gibidir damgası artık vurulmuyormuş sorumlu hekim senin roporun 10 yıllık eski yenisini çıkaracaksın dedi sağlık kurumundan randevu alıp heyete girmeliymişim bayramdan sonra tekrar gidicem =(

Raporda sürekli ibaresi varmı,?
konyaspor başkanı ahmet şan'ın fetöden göz altına alınması😉 gülümseyen terim

var ama yönetmelik değişti dediler yeniden sağlık kuruluna girmeliymişim ...

Fulya83

evet sürekli

vakıf fotokopiyi kabul etmiyor başka çarem yok belki yenisi verirler ..

Eskide şöyleydi,
rapor süreli ise süre bitimine, sürekli ise degişmeye gerek yok. Der

Zamanında başhekimle yaşadığım bir dialog.

Konuşma öncesi daha önce de rapor çıkardığımdan heyetten aldıktan sonra 10 adet fotokopi yaptım. Başhekimin odasına gittim.

B: Şu raporumun aslı şunlarda ilerde bir çok yere vereceğimden dolayı suretleri
Başhekim olacak lavuk aldı ve örnekleri.
Önce şöyle para destesi sayıyormuş gibi saydı.
Sonra Aslını onayladı, 4 tanede sureti "aslının aynısıdır" diye onayladı.

Ben: Bunları neden onaylamadınız?
Dohtor: Turşusunu mu kuracaksın biz sizin evrak memurunuz muyuz? 4 tane yeter diğerlerini onaylamıyorum bildiğin yere git.
Ben: İyi de ben bunları keyfimden mi alıyorum, yarın başka bir yere lazım olduğunda tekrar mı aynı süreçle uğraşacağım.
Dohtor: Ben bilmem gelirsin yenisini çıkarırsın.

Bu tavrın daha sertini başka bir hasta yakınına daha yaptı, aldı önüne fırlattı adam biraz ezik kırsal kesimden gelmiş muhtemelen bir köyde yaşayan biriydi sesini çıkarmadan aldı gitti.

Böyle adamlara beddua etmek gibi aptal tesellileri girmeyeceğim böyle adamların okuduğu okuluda, o adamı o hastanelerin başına getiren erkide .......

Sakat bırakacaksın böyle adamları nasılmış oda oda oda polikilinik polikinik gezip rapor almaya çalışmak saatlerce heyet çıktısını beklemek sıra almadan odalara girince yan yan bakılmalar. Eskiden fakir aile çocukları doktor olmak isterdi çünkü ya annesi ya babası gerçekten hastaydı, anne baba çocuğu sever çocukta ebeveynlerini severdi, sürekli onları kaybetme korkusu ile yaşardı. Bu korku büyüyünce doktor olacağıma evrilirdi. Bir şekilde doktor olunca da halden anlardı, çünkü yaşamıştı. Bu koyduğumun çocukları hangi ailelerde yetişiyor bilmiyorum ama anne babaları olduğuna dair şüphem çok fazla

Sonra ne oldu aldığım 4 suret bir aslından ibaret raporlardan aslını ötv için verdim diğer dördüde yine trafikti şuydu buydu gitti. Şimdi yeni rapor ihtiyacım var tekrar çıkaracağım. Üstteki durumu da daha önce 150 tl vererek adlığım raporda yaşadım. Adam rapor alacak sanki beni mr a sokuyor durum sabit, teşhis sabit, tedavi yok neyin 150 tl sini alıyorsun.

aylar sonra sağlık kurulundan randevu aldım ve bugün gittim beni tekrar ropor almam için hastaneye kayıt yaptılar ben şimdi bütün doktorları dolaşıp yeniden ropor alamam ki ? ne yapmam gerekiyor ?

Üst Alt