Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimdeki %80 raporla vergi indirimine nasıl başvurabilirim?

kemaltosun

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Bende %80 sürekli engelliyim kamuda taşeron işçiyim vergi indirimi için nasıl bir yol izlemem lazım

Raporum otv,sakatlık indirimi,istihdam ve ökk olarak yeni aldim buna istinaden tekrar sevk ederlermi

kemaltosun elindeki rapor yeni ise yani 2013 Mart ayından sonra ve Özür ölçüt cetvelinde belirtildiği gibi açıkça belirtilmiş ise gerekmez iş yerinden calistigina dair bir yazı ve raporun bir nüshasını kimlik fotokopisi ile iş yerinin bağlı olduğu vergi dairesine başvuruyorsun birde orda bir dilekçe dolduruyor sun sonra 1.5 2 aya sonuç is yerine geliyor eğer olumlu gelirse maaş ına dereceye göre bi yansıması olur 80 demişsin ona göre vergi indirimi gelirse 45 60 arası bi para yansir ama rakam farazi emin değilim eğer yılın ve primin dolduysa emekliliğe de başvurabilirsiniz

Raporumu 20.12.2016 tarihinde aldım. Üzerinde sakatlık indirimi belirtilmektedir.

Raporun üzerinde Tek Ekstremite lenfödem yazmakta oda Özür ölçütde %20 gözükmektedir. Ama ben ileriderecede lenfödem hastasıyım buda %80 orana sahip şimdi vergi dairesine evrakları gönderdiğim takdirde merkez saglik kurulu %20 oranı mi uygun görecek

Vergi dairesine evrakları teslim ederken evrakların arasına rahatsızlığımızı gösteren fotoğraf ve tetkik sonuçlarını eklersek kabul edilir mi?

Raporu bugün itibari ile hastane başhekim yardımcısı aynı zamanda Kurul başkanına %80 olan hastalığımı rapora yazmalarını istedim onlarda raporun üstüne ileriderecede lenfödem yazmaları için talimat verdiler hayırlısı olsun

Üst Alt