Ben böyle bi saçmalık görmedim 2014 ağustos ta düşme sonucu el bileğimden rahatsızlık geçirdim ve o günden bugüne aynı yerden 4 kez ameliyat oldum hala sıkıntım geçmedi
bu arada 2014 ten beri iş göremezlik raporu alıyorum her ay rapor uzatılıyor ameliyatta kemik donduruldu vida atıldı ortopedi dilinde su kapanje operasyonu yapıldi ama hiç bi gelişme yok
hareket kısıtlılığı var kg bisi taşıyamıyorum elimi döndüremiyorum
her neyse bugün rapor almak için hastaneye gittim 9 doktor dolaştım malum başka bi rahatsızlığım olmadığ için diğer bölümlerden sağlam
ortopediden komik bi rapor yüzde 14
fizik tedavi işe şöyle elimi tutup sağa sola çevirdi rapor kağıdına hareket kısıtlılığı yüzde 5 tir diye not düştü
sinirden raporu rapor servisine bile heyet e bile vermeden hastaneden ayrıldım.
bu arada 2014 ten beri iş göremezlik raporu alıyorum her ay rapor uzatılıyor ameliyatta kemik donduruldu vida atıldı ortopedi dilinde su kapanje operasyonu yapıldi ama hiç bi gelişme yok
hareket kısıtlılığı var kg bisi taşıyamıyorum elimi döndüremiyorum
her neyse bugün rapor almak için hastaneye gittim 9 doktor dolaştım malum başka bi rahatsızlığım olmadığ için diğer bölümlerden sağlam
ortopediden komik bi rapor yüzde 14
fizik tedavi işe şöyle elimi tutup sağa sola çevirdi rapor kağıdına hareket kısıtlılığı yüzde 5 tir diye not düştü
sinirden raporu rapor servisine bile heyet e bile vermeden hastaneden ayrıldım.