Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimdeki rapor ile vergi indirimine başvuramaz mıyım!?

yusuf alp

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba
ben %60 engelliyim çalışmadan önce raporum yoktu daha yeni rapor çıkardım
iş yerine raporu söyledim seni vergi dairesine göndericez ordan seni hastaneye göndericekler bidaha rapor alıcaksın dedi
şimdi bir daha raporlamı uyraşıcam yeni aldığım rapor düşerse ne olucak
cevaplar için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aldıgınız raporu vergi dairesine verin onlar ankaraya gönderiyor

@AsTeRuNyA

vergi dairesi beni tekrar hastaneye göndericek mi
yeni rapor almam için

emekli olmama 15 sene bu raporla

elinizdeki raporu gidip istanbul vergi dairesine teslim edin onlar raporunuzu Ankara'ya gönderecekler ortalama 3-4 ay içinde Ankara'dan raporunuz onaylanacak ve işyerinize vergi indirim yazısı gönderilecek. Sonuç olarak sizi tekrar hastaneye göndermezler. Bende sizin gibi raporumu kendim başvurup almıştım.

@dogus_83

bilgi için teşekkürler
vergi indirimi onaylandıktan sonra ben iş değiştirirsem yeni gireceğim işte yine vergi müdürlüğüne mi gidecem tekrar rapor ankarayamı gider

bu raporu işyerine bildirmesem emeklilik yaşım gelince bildirsem ileride emeklilikte sıkıntı yaşarmıyım sskda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Raporunuz 30 Mart 2013 tarihinden sonra alınmışsa yeni rapor istemezler.

rapor hk

kardeşim vergi indirmini almazsn emekli falan olmazsın düşürmezler inşaALLAH sen en kısa zamanda vergi indirim evragını al yanına garanti olsun

Üst Alt