Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimdeki raporla EKPSS'ye girebilir miyim?

prof_cavus

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

2012 de rapor almıştım, bunu vergi indirimi için gönderdim. Ve %62 olarak onaylı geldi.Rapor sürekli, ağır özürlümü hayır.Fakar arka kısımda işaretli 2022 ve kimlik kartı yararlanabilir.İstihdam işaretsiz.Hastaneye aradım, istihdam işaretletip, başhekime onaylatsak dedim olmaz dediler, itiraz etcen yeni çıkarıcaksın.Dediler. Başvuru için ekpss teşkil edermi (aile sosyal bak. giderken vergi ind kağıdımı bile götürsem mi)

Valla bu devlette şu rapor rezaletini bi çözemedi gitti her kurum ayrı şey istiyor ne bu rezillik yaa yok raporda şu yazacakmışta yok bu yazacakmışta arkadaşım bir rapor hepsine geçmesi lazım ne bu rezalet yaaa...

Ehliyet için ayrı rapor, iş için ayrı, memurluk için ayrı, sınav için ayrı, vergi indirimi için ayrı, malülen emeklilik için ayrı rapor yani hayatımız sürekli hastane resmi kurum koridorlarında geçiyor yazık bize çok yazık...

aynen kardeşim, yönetmeliğe bir ibare koydular heryerde birşey yazıyor, 144 aradım birşey olmaz diyor, aile sosyal bakanlığının duyuru yapması lazım.Bilgi kirliliği gitsin.Zaten yenisi için başvursan yetizmez.

Arkadaşlar,çapa tıp(istanbul tıp fak.) tedavi görüyorum,ancak ben vergi indirimi aldığım bir raporum var 2012 tarihli, istihdam(sınav) için yeni rapor alsam ve aynı orand olsa bu raporu istanbul tıp fak. çıkartıcam, haydarpaşadan aldığım vergi indirimi onaylı rapor iptal olurmu

Raporun iptal olmaz arkadaşım...

yani söyle mi oluyor, aynı oran olmak kadıyla rapor kullanım amacına göre sınıflanmış oluyor yanlış anlamadıysam,tekrar yeni rapor heyete göndermem gerek yok değilmi, ileride mükerrer gibi gözükmesin.

Üst Alt