Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimdeki raporla engelli maaşı başvurusu yapabilir miyim?

skyrunners

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Arkadaşlar Ben Geçen Aylarda Engelli Raporu Aldım %42 Oran İle Sürekli Olarak Aklımda Engelli Maaşına Başvurmak Yoktu,İstihdam İçin Alayım Dedim şimdi ise işssizim bu engelli maaşına başvurmak istiyorum da acaba elimdeki rapor ile bu haktan yararlanabılıyormuyum yoksa yenıden Maaş için farklı bir rapormu almam gerekli ?
Not Engelli Raporu Açıklamasında: SOSYAL YARDIM. ENGELLİ KİMLİK KARTI. GELİR VERGİSİ MUAFİYETİ. İSTİHDAM. bu ibareler yer alıyor

hocam bi yerde okudumda raporda 2020 Engelli Maaşı ibaresi olması gerekıyor yazmıslarda bi sorayım dedım teşekkur ettım bilgilendirmeniz için inş olumlu sonuclanırda bu zor zamanımızda yardımımıza koşarlar ...

2022 maaşıda sosyal yardım kapsamında ödeniyor,bir sorum çıkmaz diye umuyorum.
Bu yeterli,raporla birlikte başvurunuzu yapabilirsiniz...
skyrunners

skyrunners
cevap veren arkadaşlar dogru demiş soruya göre amma 2022 maaşı için sadece rapor istemıolar ki. hane kişi başı sınrını geçmıceksınız yoksa rapor 42 değil 100 olsun gene maaş baglanmaz.almak için başka şartlarda var rapor ilk şart sadece.

Üst Alt