Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimdeki raporları vergi indirimi için kullanabilir miyim? [Soru]

gurcanus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar. benım gozumde -11 derece mıyop var. vergi indiriminden yaralanmak ıstıyorum ama bir suru arkadasımın derecesı dusurulmus. Ben 2003 yılında işkura kayıt icin %40 2005 yılında maas icin aynı hastaneden %40 rapor aldım. vergi indirimi için basvuru yapsam oran dusermı acaba yardımlarınız ıçin tesekkkur ederım.

Elinizdeki raporu vergi indirimi için kullanamazsınız.

evet ark o raporu kullanamazsın onun için prosedür ayrı işliyo malesef.

yasal süreç işletmek derken neyı kastettınız acaba acıklayabilirmisiniz.

ilkaldıgım rapor%60 ikıncisı %40 idi maas aldım askerlıktende muaf oldum bu yenı yasaya gore malulen emeklı olamayacammı acaba?

Hayır malulen emeklilik ayrı birşeydir, onu zaten olamazsın.. Sadece sakatlıktan dolayı erken emeklilik hakkın var (tabii bunu gasp etmeye çalışıyor devlet!) ve sen bunu önlemek ve erken emekli olabilmek için (yukarıda bağlantısını verdiğim mesajda anlattığım gibi) hukuki süreç başlatmalısın.

vergı ındırımı ıcın basvuruptamı yoksa direkt olarakmı baslatmam lazım

Elindeki raporla vergi indirimi için başvuracaksın, reddedecekler. "Bu raporumu geçerli saymak zorundasınız" diye itiraz edeceksin, yine reddedecekler. Ondan hemen sonra idare mahkemesinde dava edeceksin Maliye'yi.

Üst Alt