Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimdeki raporu vergi indiriminde kullanabilir miyim?

soto

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Devlet hastanesine heyetten durum bildirir raporu yüzde 45 aldım. BU Raporu vergi indirimde kullanabilirmiyim.
Ve nasıl bir yol izlemeliyim vergi indirimi icin aktif sgk liyim. 8 DOKTOR ONAYLI.
VE bu raporu nerelerrde kullanabilirim.

Vergi indirimini: emekli olurken faydası olur.ayrica çalışıyorsanız işyerinden aldığınız maaşa bir miktar daha fazla olur.

Kardes bu raporu her yerde kullanabilirmiyim

Ne gibi her yerde derken.vergi indiriminden erken emekli olabilirsiniz.baska faydası olmaz

Dün müracat ettim ilgili doktorlar 45 civari yazdilar

Abne 35 fizikci 18 civari verecegiz dedi
Durum bildirir heyet raporu

Durum bildirir rapor vergi indiriminde kullanılmaz kaldı ki önceden alınmış normal engelli raporu da kullanılmaz yeniden rapor çıkartmak gerekir.

Kardes daha elime geçmedi heyete girmedim
Gögüscü 35 fizikci 18 yazdi heyete girmedim daha 2 doktor kaldi ama rahatsiz oldugum bölümler yazdi.
O zaman bu raporun hic bir gecerliligi yokmu.
Vergi indirimi icin muracat edecegim .yönetmelik degismis

soto
sgk primi ödenen veya sgk lı bir çalışan vergi indirimi için engelli raporu alıp vergi dairesi il müdürlüğü engelliler dairesi grup başkanlığına verir. Yada direk oraya müracaat edip sevk yazısı alır.

soto
8 doktor onaylı ve oranlar yazılı rapor durum bildirir falan değil bildiğimiz engellin sağlık kurulu raporudur diye düşünüyorum.
Evet bununla vergi indirimi için başvurabilirsiniz. Zaten yeni formatta verirler.

durum bildirir raporu hiç bir yerde kullanamazsın.

Durum bildirir raporu için heyete girilmez sadece doktorunun kanaatleri yazılır

Kardeş heyete çagırdilar persembe günü girecegim .yasa degişmis aldıgin tek rapor 40 ve üzerindeyse her yerde kullanabilirsin dediler

Üst Alt