Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimi gördüğüm an... [O an]

KKHARUN

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İŞYERİNDE KAZA GEÇİRMİŞTİM.. ELİMDE SİLİNDİRLER ARASINDA KALMIŞ VE UZUN BİR UĞRAŞ SONRASI ELİMİ ÇIKARMIŞLARDI... ACI FALAN HİSSETMİYOR. AMA İÇİMDE BİR BULANTI BAŞ DÖNMESİ HİSSEDİYORDUM...

ELİMİN/KOLUMUN TEZGAHTAN İLK ÇIKTIĞI İLK ANI İSE HİÇ UNUTAMIYORUM.. KARTON KUTU GİBİ DÜMDÜZ OLMUŞTU SANKİ.. ATTIĞIM ÇIĞLIK ARADAN GEÇEN 10 YILA RAĞMEN KULAKLARIMDA ÇINLAR... - NE YAPTINIZ ELİME...
İŞTE UNUTAMADIĞIM/ UNUTAMAYACAĞIM ANLARIN BAŞINDA GELİR BU OLAY.

teşekkür ederim sağolasın....

ilk yıllar gerçekten zordu. çoğu gece hayalle yatardım elim sabaha düzelecek diye. sabah kalkınca hemen elime bakardım acaip bişiydim ya...
sonra bir ara teker gibi dönen herşeyden korkar hale gelmiştim. ( motor kayışlarından falan halen korkuyorum gerçi ya)

ama şimdileri iyiyim.. bana bu kazanın hep artıları oldu..
Hani derler ya vardır bir hayır..
işte ben genelde o hayrı bulanlardanım.

geçmiş olsun arkadaş inşallah bundan sonra yolun acık olur bir daha acı yaşamazsın

oo duyguyuu sanırımm biliyorumm :roll: ama benn inanmamıştımm o ayrıı bii olayy :lol:

Hepimizin başına gelebilecek bir olay,sizinde başınıza gelmiş...biranlık dalgınlık hayatımıza neden olabiliyor,siz şanslıymışsınız elinizden olmuşsunuz bunada şükür canınız sağ...bununla geçmiş olsun evet herşey silindir gibi geliyordur aynı duyguları ilk başta bende yaşadım sanki arabalar üstüme geliyor arabalar bana çarpacakmış gibiydi ama alışıyor insan oğlu herşeye şimdi kendim araba sürmekteyim...buda bizler için bir sınav sınavı iyi geçmeliyiz...

gönülyarası aslında elimden olmadım yani, özürlü kaldım fakat elim işlevselliğni yitirdi ama yerimde duruyor, aha bakıyorum.

alıştık tabi herşeye, o ilk günlerdeki değil artık. aslında çoğumuzun yaşadığı şeyler. yada çokkez duyduğumuz şeyler. ama Allahu teala güç veriyor. sabır veriyor. üstesinden geliyoruz.

Harun 2 elin işini tek elin yapacak.Alışınca sorun olmuyor.Geçmiş olsun.Dert edecek bişi yok yani.

TEŞEKKÜR EDERİM. YOK BEN İKİ ELİMİDE KULLANABİLİYORUM.SAĞ ELİMİN İŞLEVSELLİĞİ TAM DEĞİL. HEMEN HEMEN BÜTÜN İŞLERİMİ YAPABİLİYORUM. DÜĞME İLİKLEME DIŞINDA :)

Bilmiyorum elinizin işlevi ne durumda ama bende elimi ihtiyacım olan işlerde kullanabiliyorum...demişsin düğme ilikleme dışında belkide zorlasan oda olur bende ilk başlarda zorlanıyordum ama şimdi onuda yapabiliyorum...İlk başlarda herşeyden ümidimi kesmiştim bu ayakla bu elle ne yaparım artık diye ama şükürler olsun düşündüğüm gibi olmadı...Tek yapamadığım şey koşamıyorum oda olmayıversin beklesin otobüs beni :) haa bu arada benim sağ elimin gücü sol elime geçti ve iddaya girdiğim arkadaşlar ellerini kaçırıyorlar tokalaşırken benden seninde öyle bi gelişme varmı :?:

BEN BİRAZ TENBELİM GALİBA. :) SENİN ELİN BENİM ELİMİ DÖVER :)

Harun,ısrarcı olman lazım.Düğme ilikleme egzersizleri yaptıkça,bu işi daha kolay yapmaya başlayacaksın.Tembelliktten ziyade,sabırsızlık olabilir mi seninki?:)

cemre01, çok sağolasın...

tarelif bilmem ama , sabırsızlık var hemen düzelsin her işi yapabileyim diye düşünüyorum.. Fakat genede tenbelliğim ön planda gibime geliyor.

ARKADSAŞIM SİZ BANA GÖRE SANSLISINIZ BEN DOĞUSTAN ENGELLİYİM SEN CALIŞTIGIN YERİ SUÇLUYOSUN BEN KİÖMİ SUÇLUYAYIM ALLASAHIMI ONUN İÇİN HERKES YASADIĞI GÜNESÜKÜR ETMELİ VE HEP GÜLĞMSEMEYİ
BİLMELİ ÇÜNKÜ O HER SEYİN İLACI
SİZE GÜLEN Bİ HAYAT DİLİORUM HEPİNİZE :D

SAĞOLASIN GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN...

BENDE ŞÜKRETTİM HEP İNANIN.. ÇÜNKÜ BEN KAZANIN VEDE ÖZÜRLÜ OLMANIN HEP ARTILARINI GÖRDÜM. ÖYLEKİ HEP HAYIRLI İŞLER GELDİ BAŞIMA...

Üst Alt