Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elimizdeki araç 5 yılını doldurdu. Yeniden ÖTV siz araç almak..?

ayhan yarıcı

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
19 Ekim 2010 da aracımınzın 5. yılı doluyor ve yeniden sıfır araç almak istiyoruz.
Eşim yeniden sağlık kurulu raporu alacak mı... Ayrıca şu anki aracımızı nasıl üzerimizden düşüreceğiz.
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...

bilgi

aeacınız beş yılını doldurduğunda önce bir mühendis marifetiyle proje iptali yapıyorsunuz.donanımı söküp aracı muayeneye sokuyorsunuz.trafik tescilden aracın özürlü kaydını düştükten sonra taşıtlar vergi dairesinden ötv ödenmiştir yazısı alıyorsunuz.bütün bu işlemlerden sonra aracınızı herhangi birine satabiliyorsunuz.sağlık kurulu raporunuzu yeni araç aldığınızda yenilemeniz gerekiyor

Ben de aynı durumdayım fakat yeni rapor almamız gerektiğini bilmiyordum. Daha önce ötv muafiyetiyle 3 kere araç aldım, her defasında 15 yıl önce aldığım rapor ile işlerimi gördüm. Raporumda sürekli yazmasının bir fonksiyonu olabilirmi, yoksa kanun değişti mi?

Merhaba arkadaşlar belki çok basit bir soru olacak ama formda bulamadım ötv ve mtv den muaf araç alacağım 5 yıl sonra özürlü olmayan bir kişiye bu aracı satacak olursam ilk başta almadıkları bu ötv yi ödemem mi gerekecek yoksa bu ötv ödemeden nasıl ötv ödendi yazısı alacam kafam karıştı aydınlatırmısınız. Teşekkürler...

ben de tam bunu soracaktım aracım 5 yılını doldurmak üzere normal birine satamaz mıyım ötv'yi ödemek zorunda mıyım ?:(

rahatsızlığı ''sürekli'' olan arkadaşlar için her türlü işlemde yeniden yeniden rapor istenmesi nereye kadar devam edecek çok merak ediyorum.:mad:

Üst Alt