Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elinizde fazladan Hi slip plus kendinden jelli 14 kısa sonda var mı?

zeynoşum

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaslar elınızde hı slıp plus kendınden jellı 14 kısa sonda fazla olan varmı ıhtıyacım var ısten ayrıldım bu yuzdende sıgortam durdulurdu ssk dan alamıyorum kendımde parayla sureklı alamıyorum eger elınızde fazladan varsa bana yardımcı olurmusunuz?

İşten atıldıysanız, işsilzik geliri alabilirsiniz (bu geliri alırsanız sağlık güvenceniz devam edeceğinden sondanızı aynen temin edebilirsiniz): http://www.engelliler.biz/forum/iss...sizlik-odenegi-ile-ilgili-temel-bilgiler.html

Kendi isteğinizle işiten ayrıldıysanız, geriye doğru bir yıl içinde 90 günlük sigortanız varsa, işten ayrıldıktan sonra 90 gün daha sağlık güvenceniz devam eder ve sonda alabilirsiniz.

Eğer hiç bir sağlık güvenceniz yoksa, genel sağlık sigortası kapsamına dahil edilirsiniz. Bunun için gelir tespiti yaptırmanız gerek. O tespitin ardından GSS'li oluyorsunuz ve yine sonda temin edebiliyorsunuz.

bende fazladan yok ama benim ürünlerimi getiren firma var ona sorarım senin cok iyi insanlar verirler büyük ihtimal

cok tesekkur ederım...ıssızlık odenegı ıcın basvurdum henuz bır cevap gelmedı bakalım artık umarım alabılırım

zeynep merhaba ben senin icin sordum issizlik ödenegi veriliyormus istersen firmayla konus

Üst Alt