Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerde ve ayaklarda aşırı titremeye karşı ne yapabilirim?

freedom01

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Psikolojik tedavi görüyorum 6 yıldır ellerim titriyor çay içemiyorum son zamanlarda canımı sıkmaya başladı bu durum sizce neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl önlerim bu durumu ?

akineton kullanmalısınız ki bunu doktorunuzun bilmesi lazımdı 6 yıldır hiç mi kontrol etmedi sizi

Akineton kullandım belli bir süre sonra bağımlılık yapma nedeniyle bıraktım

yanlış yapmışsın ben senelerce kullandım sonra bıraktım zira artık titreme olmuyordu

ben bildiğimi söyledim akineton antipsikotiklerin yan etkisi olan titremeyi engellemek için verilir ama doktora danışmadan kendi kafanıza göre kullanmayın sakın zira kontrolsüz kullanımda bağımlılık riski oluşabilir

Eğer spor yaparsam ve fiziksel aktiviteyi artıran hareketler yaparsam aşırı şekilde titriyorum hormonal bir sorun olabilir mi ?

@freedom01, benimde başkalarının yanında çay kahve içerken elim titrer yalnızken titremez .

Bir aralar bendede ağırlık kaldırdığım zamanlar oluyordu titreme zamanla geçti bazıları sinirsel bazıları kasla alakalı sanırım ama spor yapoyorsan bırakma ağırlığı azaltabilirsin sen genede ftr için sıra al bence ne dicekler daha net soru işareti olmaz kafanda

Onun yerine akineton ile aynı işi gören sormodren kullanabilirsiniz.

Beta bloker'lar etkili oluyor tabi en doğrusunu Nöroloji uzmanı bilir.

Ellerin diğer insanların yanında titriyorsa boşuna titriyor. Diğer insanlar senin ellerine bakmıyor bile. Dikkat bile etmiyorlar. Herkesin kendi derdi var. Ev kirası, Elektrik faturası, su faturası, telefon faturası, internet faturası, doğalgaz faturası. Yiyecek, içecek, giyecek. İnsanlar bunları nasıl karşılarım diye düşünüyor. İnsanlar ay sonunu nasıl getiririm diye düşünüyor. Hele aylık 10.000 tl maaş alan emekliler, onların işi daha da zor.

Üst Alt