Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerim, sol omuzum ve kafam titriyor. Benzer durumda olan var mı?

tataroglu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam, ben anadan dogma sakatim. ellerim titriyor, konusmamda biraz sorun var. her seyimi iki ellimle tutuyorum. ama 3 yil oldu
kafam ve sol omuzum da titriyor. omuzumum titremesi durdugunda omuzlarim ve müsklerim agriyor. bu konuda butun arkadaslardan yardim istiryorum. benim gibi arkadaslar var ise lutfen yazsin
cevaplarinizi bekliyorum

serebeller ataksi

ben 31 yasindayim anadan dogma ellerim felan titriyordu ama 4 yildan beri hemi kafam hemi omuzum titriyor genede sol omuzum belli bir sure sonra tireme duruyor ama bu seferde omuzlarimda agri basliyor bircok ilac denedim sinement pk merz vb ilaclar ama hic birininde faydasini goremedim simdi noroloji doktoru benim yaacagim birsey yoktur diyor sizden ricam benim hastalik gurubundan arkadaslar varmi var ise email atarlarsa sevinirim lutfen benimle kontaga gecin email::: tatarmemet@free.fr

sevgili babür abicim tatar kada5r olmasada bendede titremeler vardı doktoruma söyledim gerginlikten dedi şimdi3 senedir anti depresan kullanıyom gözle görülür azalma oldu çok yavaştım biraz hızlandım

sibel972 tam olarak titreme seklinizi acilarsaniz sevinirim hangi ilaci aldiniz

sanırım benimki farklı çünkü benimdevaamlı değil meselasıcaak bardak tutunca yani yani canım yanınca zorlanınca yada sinirlenince bide uyumak için basımı yastığaa koyunca amasadece basım

Üst Alt