Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerim titriyor ve panikatak rahatsızlığım var. Askere alınır mıyım?

cesurturk1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 25 yaşındayım.. Askerliği yapmadım.. Daha muayneye bile girmedim.. Okuyorum dışardan son sınıf aof öğrencisiyim. Askerliğe alırlar mı beni onu bile bilmeden endişe içinde yaşıyorum. Bizim buralarda askerlik yapmayanı adamdan saymazlar. Benim de isteğim azmim gitmek için bi o kadar fazla..

Şimdi soruma gelelim...Yaşadığım sıkıntılardan Ellerim titriyor ve panikatak rahatsızlığım var.. Nörolojiye ne kadar gittiysem de bir kaç ilaç yazıp gönderiyorlar.. Heyecan olunca bu titreme 2 kat fazlasına cıkıyor ve titreme tüm vücuda yayılıyor...Bu durumda elim ayağım birbirine dolasıyor..
Suana kadar bi kaç yerde çalıstım ama psikolojim su şekildeydi hep kapanık yaşıyordum yani kimseye bu rahatsızlığımı farkettirmeden..
Kafamdaki soru işaretlerini gidermek adına Sorularıma gelmek istiyorum .

Askere alırlar mı beni ve de iş göremezlik raporu alabilir miyim ? Maaş çıkar mı bu durum için bana ?

Muaf tutulursun diye düşünüyorum, ama durumun tespiti için askeri hastanede bayağı bir uğraştırırlar herhalde.

Askerden geleli 3 ay oldu hocam :D hiç titrediğini hissettirmedim kimseye şikayetin var mı sorusuna muayene olurken yok dedim geçtim kimse bakmadı problem var mı diye.

cesurturk1

yaptın yani askerliğini..hadi geçmiş olsun..peki durumun nasıl,devam ediyor mu titremeler v.s..

Üst Alt