Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerimde titreme var..?

ozmuşlu

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
160
s.a arkadaşlar normalde ellerimde titreme vardı ama son bir kaç gündür sol baş parmağım istemsizce titriyor ben sıkıntı stresten olduğunu düşünüyorum acaba benzer durumu yaşayan var mı ne yapmak lazım ?

2009 yılından beri düzenli bir şekilde alkollü içki tüketiyorum evet ellerimde istemsiz titreme oluyor.

Bildiğim kadarıyla titreme türüne göre değişir, distoni olmak, ve olmamak üzere; distoni ise Akineton (biperiden), diston değilse Dideral (propranolol) kullanılır. Eşimde antipsikotik ve antidepresan alıyor, titremesi başladığında dideral atıp kurtuluyor. Geçmiş olsun

@İçgörüsümaxolan,
antidepresan bende içiyorum ayrıca epilepsi hastasıyım. normalde ellerimde titreme vardı ama son günlerde baya sıkıntı yaşadım sol baş parmağım istemsizce titriyor.. nörolojiye gitmek gerekir herhalde ??

bende çocukluktan beri var el titremesi hastalık sonrasında ise daha kötü bir hal aldı. ağır birşey kaldırdığımda ise daha çok titriyor

Üst Alt