Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerimi kullanamıyorum. Yemek yeme ve yazı yazma aparatı lazım..?

Karadayım

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ellerimi kullanamıyorum.Yemek yeme aparatları yazı yazma aparatlarının satışının yapıldığı bi site ismi verebilecek olan arkadaşlarımıza sesleniyorum.Bana yardımcı olurmusunuz

Good Grips Utensil Strap - Health and Disability Products - Disabled World

NC_Goodie_Strap.jpg

bu sitede engellilerle ilgili ürünler var ..umarım işinize yarar bir şeyler bulabilirsiniz..

Kitchen Products - Health and Disability Products - Disabled World

kardeş yazı yazma aparatını bulursan banadsa haber ver ben bulamadım

Kaşık tutma, bardak vb. engelli yardımcı aparatları..?

merhabalar benim kaşık tutma ve iki kulplu bardak ihtiyacım var

merhaba iyi günler. aşagıdaki aparatlar hakkında iletişime geçebilrisiniz. 15 gün içerisinde SGK ONAYLI OLARAK SATIŞA SUNULACAKTIR. HASTA KARDEŞLERİMİZDEN ÜCRET ALMAKSIZIN SADECE RAPORLARINA YAZDIRMALARI ŞARTIYLA ÜCRETSİZ VERİLECEKTİR. HER HASTA 6 FARKLI APARATI ÜCRETSİZ ALABİLİR. DETAYLI İLETİŞİM İÇİN 052.496.14.12 ADEM ÇEVİK
yazı yazma aparatı
yemek yeme aparatı
akülü araç kullanma aparatı
klavye kullanma aparatı
touch pad aparatı
tarak aparatı
bardak tutma aparatı

merhaba

merhaba sizinle iletişim kuracağım ancak tlfn numaranızın (052)yanlış yazılmış. teşekürler adem bey

ahmet71

merhabalar... yemek yeme aparatı ve yazı yazma aparatımız mevcut iletişime geçmeniz halinde 8 adet farklı aparat hakkında bilgi alabilirsiniz. 0532 496 14 12 whatsapp iletişim numaram adem çevik

bende lyon marka atel var buna kalem takacak yada catal takacak yeri deri parcayla atele diktiriyorum.
sonrası eğip bukme suan mesela tahta parca taklılı onla yazıyorum.

Kalem istıyorum

Yaşamış olduğum trafik kazası esnasında boyun bölgesinden omuriliğim zedelendiği için Ellerimi kullanamıyorum üniversite okuyorum yazı yazmak istiyorum Bunun için bir kolaylık olsun istiyorum sadece yazı yazmak için kalem değil tıraş olmak için de hayatımı kolaylaştıracak bir şeyler tasarlanmış olan var mı?

Karadayım gelişen ve ilerleyen teknolojiye merakım oldugu için bellirttiğin konuyla ilgili araştırmalar yapıp buldugum sonuçları seninle paylaşırım.Allah şifa versin geçmiş olsun.

Çok iyi olur çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Üst Alt