Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerimi sınırlı kullandığım için akülü tekerlekli sandalye raporu vermediler!?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
Merhaba bügün kartal lütfü kırdar eğitim ve araştırma hastanesine gittim nöroloji doktoruna kas hastasıyım aküllü araba kullanır raporu alacaktım eski aküllü arabam ile gittim

bana dedi ki sana aküllü araba kullanabilir raporu verebilmem için iki elinin en az birinin sağlam olması gerek bende dedim hocam görüyorsunuz kullanıyorum sadece parmaklarımda güçsüzlük var ve doktor dediki benim yapacağım birşey yok yasalar böyle :/

ben daha önce alıyordum bu hakuk yeni mi çıktı manuel verebilirim diyor aküllü veremem diyor ee aküllüyü süremeyen manüeli nasıl sürcek bu nasıl saçmalık 8 senedir aküllü araba kulanıyorum hiçbir sorunum yok tek sorun 2 kolumdan birinin sağlam olması gerekliymiş kullanabilir raporu vermesi için ?

Merhaba aynısını bizede yaptılar. Babam 3 senedir akülü kullanıyor. Kullanamaz dediler.

İki kolunuzu kullanıyorsanız da kalp veya akciğer rahatsızlığınız olması gerekiyor. Parapleji hastasıyım akülü kullanmam gerekiyor ama bana da vermiyorlar iki elimi kullandığım için rapor.

eskiden eski dediğim 1 2 yıl mesela belden aşşağı felç arkadaşlara aküllü araba vermiyorlardı ellerinizi kullanıyorsunuz diye manuel veriyorlardı onlara bizlerede elleri kullanamadıkları için aküllü veriyorlardı şimdi bu yasayı duydum çok garibime gitti gerçekten sanırım kısaca vermicez demiyorlarda zorlaştırıyorlar zaten verene kadar bin dereden su getirtiyorlardı hiç yetmezmiş gibi birde bu çıktı verecek devlet gelir seni uğraştırmadan kapına koyar bunu yapmaları üzücü oldu

dogrudur benim bir tanıdık parmaklarında sorun vardı devlet hastanesi heyete akülü araba için müracaat ettiler ve sonuç reddedildi

Son düzenleme:
Üst Alt