Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerimin titrediğini fark ettim. Hangi doktora gitmeliyim?

ozmuşlu

Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
100
s.a dostlarım az önce lehim yaparken fark ettim. ellerim titriyor 35 yaşındayım normal de titreme vardı ama bu kadar sıkıntı olmazdı az önce bir devreye lehim atarken baya zorlandım. sizce bu bir meslek hastalığı mıdır yada hangi doktora gitmek lazım benzer durumu yaşayan var mı ?

@ozmuşlu,
ya doktor değilim ama reçetesiz satılan dideral içmeyi dener misin dideral heyecan çarpıntı titremeyi kestiğini biliyorum günde 1 tane içerek deneyebilirsin
ama gene de benim içim rahat etmezdi doktora gidip öyle içsen daha doğru olur

@ozmuşlu,
Merhabalar hocam geçmiş olsun aynı durum bende de var, ince el işçiliği gereken şeyleri yaparken biraz uğraştırıyor, yaşım 33. Yalnız bu durum babamda da vardı el titremesi olayı. Bunun için direkt bir doktora gitmedim ama 2 yıl önce bir iş için sağlık raporu alırken oradaki doktor bana bir nöroloğa görünmemi söylemişti problemin sinirsel olduğunu düşünüyorum demişti, Sağlıcakla kalın selametle.

dahiliye bölüme gidip kan tahlili yaptırıp tiroit hormonlarınıza baktırın

Özmuşlu kardeşim bence de nörolojiye görünmende yarar vardır.
Geçmiş olsun.

saolun çok teşekkür ederim..
evet bizim gibi ince el işçiliği yapan kişilerde sıkıntı oluyor ...

Üst Alt