Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerini kullanamayan kişiler memurluk yapabilir mi? Ne tür görevler verilir?

33barış

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ellerimide tam olarak kullanamadığımdan ailem hiç bir iş yapamayacağımı düşündüğünden sınava giremedim şimdi size soruyorum benim gibi olanlar iş yapamaz mı yaparsa ne tür işler yapar yeni ömss sınavı tekrar ne zaman yapılacak bilenler varsa yazsanız sevinirim bu arada ben lisans matematik mezunuyum

Slm aynı şekilde sizin gibi memur var bizim kurumda danışmanlık yapıyorlar.. Masada oturup gelen giden hastaları yönlendiriyorlar

c4 c5 ellerımı kullanamıyorum ama bilgisayar kullanıyorum bılek gucuyle 4 ay önce işe girdim halk eğitimdeyim masa başı açık lise öğrencilerinin kayıtlarını yapıyorum sende yapabilirsin

yigit67;

benimkide c4 c5 nasıl başvurdun ne şekilde detaylı anlatırmısın

ömss ye girip kazandım milli eğitımi tercıh yaptım evimin karsısında olduğu için 2 yerlestırmede atandım ordan halk egıtıme gectım bana göre iş olduğu için anneM götürüyo işe ortamda güzel herkes yardımcı oluyo

33 Barış Ben ;Bir Müddettir hiç bir konuda yorum yazmıyorum . Fakat senin çağrına cevap vermeliyim. Ben şu an memur olarak görev yapıyorum ... Ömss de özür gurubu ayrımı olmadan atama yapıldı... Bunun Neticesinde yeni atamada da özür gurubu ayrımı olmaz sa ve sende bir devlet kurumuna atanırsam ellerini hiç kullanamazsan bile mühim değil Bu senin memur olmana engel değil , Ben yhm ler atandım Genel olarak memurluk yapıyorum ... Sen yeter ki sınavı kazan gerisini boş ver , Kesinlikle Kurumda sana uydun bir görev bulurlar ... Seni öyle boş boş bekletmezler ... :) :)

Barış atandığın kurum seni bankamatik memuru yapmaz '' salla başını al maaşını yok '' :) .. senin gücün oranında , yeteneğinin el verdiğince değerlendir .. Kurum bünyesinde uygun bir iş verilir .. valla ben burada okadar çok işle uğraşıyorum ki engelli olduğumu bile unutuyorum ..:) inan insani sınırlarımı zorluyorum verilen görevin üzerine getirdiği bir yük ve sorumluluk var ....

Üst Alt