Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerini kullanamayanlar için birçok cihazı kontrol eden: KolayKumanda

KaanKaragoz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Kendi geliştirdiğim bir cihaz hakkında sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Cihaz temel olarak ellerini hassas kullanamayan kişilerin kullanımı için.
Örneğin normal TV kumandası kullanamayan kişiler, bu cihaz ile kendi başlarına TV aç/kapa yapabiliyorlar, kanal değiştirebiliyorlar, TV sesi değiştirebiliyorlar. Cihaz, kişinin evindeki mevcut TV'nin ve uydu alıcının kumandasındaki tuşları öğrenebiliyor. Kişi bir kereye mahsus yapılması yeterli olan bu işlem sonrasında TV'yi KolayKumanda ile kontrol etmeye başlayabiliyor.
TV kontrol etmenin yanısıra, KolayKumanda ile 3 adet elektrikli cihaz aç/kapa yapılabiliyor. Örneğin lamba, vantilatör, radyo, CD çalar, elektrikli ısıtıcı vb...

Tüm bu işlemler kişinin hareket kabiliyetine uygun seçilmiş özel tasarım bir switch aracılığı ile yapılabiliyor.

Detaylı bilgi almak için aşağıdaki web adresini gezebilir ve tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Tanıtım Videosu

KolayKumanda | KolayKumanda

Teşekkürler

Kaan Karagöz

Çok pratik bir cihaza benziyor. El/parmak kullanımı kısıtlı olan arkadaşlarımız için bence güzel bir çözüm

Kardeş bende samsung sesli kumanda tv (2012) var hi tv deyip komut sistemini aktif ediyorsun sonra açma kapama kanal ses vb komut veriyorsun. Bu sistem de sesli komutla çalışsa daha kullanışlı olur. Yoksa bunu sadece otururken ve cihaz yanındayken kullanabilirsin

Arkadaşlar ben baya bi araştırdım bu akıllı sistemler için en iyi cihaz Google Home Assistant. Bu cihazla birlikte Chromecast alırsanjız tvyi sesle kumanda edebilirsiniz dahası daha bir çok cihaz ekleyebilir evinizi akıllı eve çevirebilirsiniz. Tek sıkıntı şuan Türkçe dil seçeneği yok. Ben yeni versiyonu çıkınca ve indirime girince almayı düşünüyorum.

Üst Alt