Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli aylığı başvuru itibarı ile başlamaz mı?

serincen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Benim başvurum 02/04/2014 idi aylık başlanğıcı 01/05/2014 yazıyor gelen evrakta bir aylık zaman sayımlamış. Hesaplanan aylık ta düşük geldi bana birikmiş 515 tl yazıyor.birikmiş başlangıcı 01/05/2014birikmiş bitişi 21/05/2014 yazıyor bunu anlayamadım

serincen;

birader sende baglı oldugun kuruma tekrardan dilekce yaz deki emeklilik başvuru tarihimle sizin bana göndermiş oldugunuz evrakta yazan tarih arasında ne kadar gectiyse qartık hesapla ona göre fark var maasımın ve başvuru tarihinden itibaren tekrar hesaplanmasını talep ediyorum de onlar karışıklıgı düzeltir

Eski adıyla SSK dan emeklilik için başvurduğunuzda ne zaman başvurursanız başvurun gelecek ayın 1'inden itibaren maaşınız hesaplanır.
Yani ayın 29-30 unda başvurun deriz sürekli olarak ki maaşınız 1-2 gün sonra olan gelecek ayın 1'inden itibaren emekli maaşınız hesaplanır.
Siz 2 Nisan'da başvurmuşsunuz. Haliyle emekli maaşınız tabii ki 1 Mayıs'tan itibaren hesaplanacak. Bu söylediklerimiz eski adıyla SSK yeni adıyla 4a emeklilik müracaatlarında geçerli.

bende emeklilik için 21 şubatta müracat etmiştim,1 marttan itibaren maaş hesaplanmaya başlamış.

Bulnes'e ek olarak net emekli maaşınız yukarıdaki tutar değil o birikmiş aylık tutarı, e devletten net maaşınızı öğrene bilirsiniz.

evet arkadaşlar 29 veya 30undabsvurun obur ayın 1nde işlemey baslıcak bılgınız olsun bana muhasebcı soledı

Üst Alt