Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli aylığı ile banka kredisi çekebilir miyiz?

Angara06

Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
5
Emekli aylığı ile 10 000 tl tüketici kredisi çekebilirmiyiz ev yada başka bir taşınmaz teminat gööstermeden sadece emekli aylığı ile

Bankaların reklamları var 5000 lira kredi emekliye 100 lira taksitle gibi falan ama gittiğiniz zaman kıldı tüydü yündü hepsini hesaplayıp size kusura bakmayın veremeyiz diyorlar..Şansınızı bi deneyin ama ben vereceklerini sanmıyorum..

Evet, emekli aylığı ile bu miktarda bir kredi çekilebilir... Tabii, banka açısından sizin için başka bir mani yoksa...

Vardı ya bankaların cins cins kriterleri... İşte, daha önce kredi almışsanız o krediye dair ödeme geçmişiniz, kredi kartı borcunuza dair araştırmalar vs.vs.

Bir de, şöyle yapanlar da var. Eğer kredi kartınız varsa ve limiti yüksekse, internet üzerinden 12 taksitle altın satın alıp, onları kuyumcuya satıp nakite dönebilir, sonra kredi kartını 12 taksiti sıfır faizle ödeyebilirsiniz...

üstünüzde içra varsa yada ödenmemiş kredi borcunuz varsa bülent beyin demesi bu bence ben böyle anladım

verirleerse ilk kredim olacak öyle durumlar yok teşekkür ederim

hersey tam olup kredi alabilsenizde en son care olarak dusununuz kredi almayi
bankara susler pusler azicik faizmis gibi gosterirler sizde yarama merhem der alirsaniz krediyi her odemede can sikintisindan kufredersiniz alip alacaginiza pisman olursunuz
en son care olmali borc yemek

kredı kulanmak pek akıl karı değil ama son çareyse yapacak bişey yok Allah kolaylık versın ne dıyım hepimize.

kredi kulacak arkadaşlar dikkat etsinler sözleşmede büyük yazılarla yazılanlar size bankanın verecekleri büyüteçle okunmayacak kadar küçük yazılan yazılarda sizden alacakları yani size fark ettirmek isteden imzaya atana kadar

emekli maaşınızı ziraat bankasından alıyorsanız maaşınız tam hatırlamıyorum ama 5 yada 10 katı maaşınızı çekebilir ödemek istediğiniz limite kadar taksitle maaşınızdan alıyorlar

banada bankalardan şart sız şurtsuz 14000tl hazır diye posta geliyor biliyorlarki hem emekli aylıgı hemde şirket aylıgı alıyor vermeyekte ne yapak diyorlar 45tl kart aydatı yüzünden iptal çektim kredi kartına bagırmaya başladılar tek dediler geri ödeyelim iptal yapma dediler bende inadına otomatik fatura ödemesinide iptal yaptım şimdi tel susmak bilmiyor bakalım ne olacak

Üst Alt