Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kasım 2015 ayı 4A emeklilik aylığı bilgisi formunda aylık bilgilerim görünmüyor ..Durum kodu D ne anlama geliyor.
bilgisi olan yardımçı olursa sevinirim Tşk...
Durum kodu D sanırım durduruldu/donduruldu anlamı taşıyor.
Emeklilik kaydı sorgulamasını da yapınız, aylık ödenmemektedir yazısı çıkarsa evet dourdurulmuştur.
Bunun sebebini bilmeden buradan birşey dememiz mümkün değil, kuruma başvurarak sebebini öğrenip ona göre hareket edin.
cevabın için tşk.. bugün sgk ya gittim..ve bana açıklamalarını istedim orada çalışan arkadaş başkasının evrağını benim Dosyaya karıştırmış
bazı isim ve doğum tarihi ve almanyada çalışma gibi benzerliklerden dolayı..O kişinin maaşını keseçeklerine benimkini kesmişler .
Düzeltip geleçek ay çift maaş yatırçağını söyledi...ama benim sağlık sigortasını nasıl haledeçek merak ediyorum..3 gün başım ağrıdı bu hataları nedeniylen.
Bunlar böyle şerefsiz işte... Düzeltip önümüzdeki ay çift maaş alırsın diyorlar.. Hiç düşünmüyorlar bu insan bu ay ne yiyecek ne içecek ? Sorsan "Sistem böyle" diyecekler Benim de maaşımı kestiklerini bugün söylediler.. İtiraz ettim,hakkınız yok ortada kocaman yönetmelik var dedim.. Yanlışlık varsa 3 sonra toplu alırsın dediler. Ben de alo 170'e şikayet ettim. Herkes kendi havasında..
Benim sağlığı açtı ama maaşımı 2 aylık olarak aralıkta yataçağını söyledi....benim güçüme giden sucum olmadığı halde ilk görüşmemizde sen yurt dışında çalışıyor görünüyorsun diye ısrar etmesi ne zamman 2000 yılından beri yurt dışına çıkmışlığım yok dedim o zamman jetonu düştü ve evrağa dikkatliçe baktı..