Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli aylığım hatalı hesaplanmış olabilir mi?

Erko21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Haziran 15 2021 enegelli vergı indiriminden emeklilik baş vurusu yaptım.15 temmuzda onaylandı. Ağustos 20 de ilk ödeme aldım. Aylık tutar 3214 Ek ödeme 128tl. Baş vuru tarihi 15 Haziran dan ödeme tarihi 20 ağustosa kadar kaç günlük birikmiş ödeme olmalıdır.20 agustosta sadece 3343 tl yatan tutar. Lütfen Doğru hesabı bulalım ve itiraz işlemleri başlatayım.Teşekkür ederim

Abi memuriyete giriş tarihi, kadro derece kademe, emekliliğe esas kadro derece, ek gösterge, önceki hizmet, toplam prim, memuriyet pozisyonu?

Özelleştirme den 4/B sözleşmeli idari destek personeli statüsüne geçtim.ilk işe giriş 15.12.1999 (Tekel işçi engelli kadrosu) özelleştirme işten çıkış Ekim 2010. Sözleşmeli memur olarak tekrar işe giriş şubat 2011 .Saglik bakanlığı.emeklilik nedeni işten çıkış 08.06.2021. Emeklilk baş vuru 15 haziran 2021. Toplam gün sayısı 7245

Üst Alt