Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli aylığım yatmamış. Nedeni ne olabilir?

tuba27

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Bütün emekliler maaşını bayram oncesi aldı. Ama nedense benim maaşım yatmadı. Bu arada ben maaşımı ayın 27 sinde alıyorum. Neden maaşım yatmadı.

19 unda yapitacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pazartesi arefe günü maaşlar.
Alanlar ikramiye aldı
Galiba sen de aldın

Yapılan açıklamaya gore, Maaş günü bayrama denk gelenlerden atm den kartı ile maaş çekecekler 18 Ağustos, bankanin içinden çekecekler 20 Ağustos tarihi verildi. Ayın 27 si bayrama denk gelmediği için büyük bir ihtimalle normal vaktinde cekersiniz. Örnek olarak benim maaş günüm ayın 22 si , bugün maaş yatırıldı. Eşimin maaş günü 28 i. Onun yatmamis.

sunayca teşekkür ederim komutaya çok iyi sıklık getirmissiniz

benimde ödeme günü 27 bugün gittim para yatmamış ikramiye vardı onu çektik

Arkadaş lar tarih önemli değil tüm emekli maaşları 19 Ağustos

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tuba27

[FONT=sans-serif][FONT=sans-serif]ödeme takvimi aşağıda 19 ile 25 arası emekli maaşı alanların ödemesi bugün yapılacaktı.
şimdi maaş hesabımı kontrol ettim yatan bir şey yok.

Hükümetin yaptığı açıklama 18nde c.tesi tüm emekli maaşları bayramdan önce yatacak demediler mi? [/FONT]
[/FONT]
[FONT=sans-serif]
[FONT=sans-serif][FONT=Verdana]
zengin cumadan bayram tatiline kaçtı fakir maaş beklesin ;)
26ndan sonra emekli maaş alanların ödemesi bayramdan sonraya kaldı. [/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=sans-serif][FONT=sans-serif]
SSK19-20-21-22-23-24-2518 Ağustos 2018 Cumartesi
BAĞ-KUR2518 Ağustos 2018 Cumartesi
SSK2627 Ağustos 2018 Pazartesi
BAĞ-KUR26-2727 Ağustos 2018 Pazartesi
BAĞ-KUR2828 Ağustos 2018 Salı

[/FONT]
[/FONT]

Burada bizim gibi bagkurlu olanlara bi haksızlık yapılmış

tuba27
aynen öyle hayır bayramdan önce vereceğiz dediler halkı mağdur ettiler. Ben 19nda alıyorum yarından sonra p.tesi yani 20nde yatar senin ki bayramdan sonra yatar rezillik bu başka bir şey değil.

ok ekonomi kötü herkes farkında ama kardeşim gidin sıcak para bulun kredi verecek bir ülke bulun. Dolar kur farkı nedeni ile özel sektör maaş ödeyemez durumda iflaslar yakında gelmeye başlar.

Hazine de para sıkıntısı olabilir galiba, normalde emekli maaşları bayramdan önce yatardı.
Benim de ayın 27 de yatıyor,bu bayramda değişiklik yok yine bayramdan sonra ayın 27 de yatacak,kesin bilgidir

Üst Alt