Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli Banka Promosyonu Onaylandı

Helsinki

Yasaklı Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
2
1000TL altı maaş alanlar : 300tl
1000tl ile 2000tl arası :375tl
2000tl ve üstü : 450tl
şubat ayında emekli maaşını aldığı bankadan promosyon olarak , 3 yıllık aynı bankada kalma ve kredi kartı yada iki adet otomatik fatura ödeme talimatı vererek alacakmış.

Emekli maaşları için promosyon odemeleri nasil olacak?

Promosyonlar bir aylik olarak 300 TL mi verilecek yoksa 3 aylik 900 lira olarak mi verilecek?

Hersene sadece belli maaş geliri olanlara göre emeklilere promosyon verilecek yani yılda tek seferemahsus bi durum

Valla Ben Anlamadım Bu İşi Bakalım Alınca Ortaya Cıkar Ne Alcamız Ama Ben Sanmam Şuan Bankada Maaşını Bırakana 3 Senelik 300 Tl Veriyorlar İsterim 3 seneli 900 Tl Olsun

Yıllık olarak verilecek. Yani yılda sadece 300TL.

Şu anda sadece kamu bankalarıyla anlaşma yapılmış. Diğer bankalar henüz kabul etmedi. Haftaya görüşülecek.

1000tl ile 2000tl arası :375tl imiş..

bu hesaba göre günlüğü 1,04 TL ye denk geliyor bana, sanırım köşeyi döndüm ben,,
eve fazladan bir ekmek parası,ne diyelim bilmem ki:confused:

verilen rakam 3 yılda bir verilecek,yılda bir değil arkadaşlar.2017 şubatta aldık mı bir daha nasipse 2020 şubat

Promosyonu almanın iki şartı varmış. 2 adet faturanın otomatik ödeme talimatını vermek ve kredili mevduat hesabı veya kredi kartı almakmış. Bir haber sitesinde okudum.

tarboy

öyleyse daha fena günlüğü 0.34 Kuruşa geliyor yani 3 sakız parası,
bunun için uğraşmaya değmez yani kredi kartı almak zorunluluğu başa bela olacak kanımca :(

arkadaşlar bu promosyonlar 3 yıl için geçerli yani 3 yılda bir verlecek olan rakamlar bu kadar kıyamet kopartıldı şapkadan kuş çıktı

Bu promosyon bankalarin isimi.
Sadece emeklilermi yararlaniyor?
Bakim maasi alanlarda aylik alir.onlar yararlanamazmi neden?

Promosyonun babasını yıllardır devlet alıyor. Devlet kendi aldığı promosyondan vazgeçmediği için emekliye anca bu kadar kalıyor. Eh, haliyle bankalarında hem ona ver, hem buna ver işine gelmiyor.

MeTePe

Metepe hocam çok doğru bir tespit yapmışın sizi kutlarım. Bunu özel sektörde yapıyor. Ben bizzat kendim biliyorum şirket adına çalışanların maaşlarını ödemek için Akbank ile anlaşmıştım ve çok yüksek bir bedel olarak banka firmamıza promosyon verdi. Aynısını devlet zaten yıllardır yapıyor.

Promosyonlar hakkında..

[FONT=sans-serif]Emekli maaş promosyonu için bankalarla görüşme yapan,yada sözleşme yapan,bu konu ile bilgisi olan varmı?[/FONT]

Promosyon vardı zaten 3 yıl anlaşma yapıldığı taktırde 300 veriyorlardı zaten.Reklamıda yapıldı tv lerde.Sistemde banka kredi kartı kullandığınız zaman kredi kartı aydatı vermemek için otomatik fatura ödeme talimatı vermeniz lazım bankaya.Bu arada bankada birikim varsa vadeli vatesiz hesap işletim ücretine dikkat edın.Her ay 5-10 gecirirler.

Emekli maaşı banka promosyonu mart 2017 tarihine sarktı

Şubat 2017 yılında emeklilere verilecek olan banka promosyon ücretleri maalesef Mart 2017 yılına sarktı. üç kuruş parayı bile ödemek istemeyen bankalar inşallah mart ayında ödeme yapar.

Merhabalar İron sizin bilgilerinize dayanarak birşey sormak istiyorum ben 2015 kasım ayında emekli oldum ve ilk maaşımı denizbank tan aldım ve başka bir bankaya taşıdım 3 yıllığına bana 2 çeyrek atın parası ödedi banka bana mart ayında promosyon vermezler değilmi?

satıcan zaten henüz devlet bankaları ile anlaşılmış durumda oda şartlı 3yıl kalırsan 2 otomatik ödeme ve kredili mevduat hesabı açtırırsanız
siz zaten promosyonu kendisi yapan bankadan alıp 3 yıl anlaşmışsınız siz tekrar promosyon alamazsınız
benim merakım bankalarla arası kötü olan kara listede olan icralık olan nasıl bu promosyondan yaralanacak acaba

satıcan
Merhaba Satı hanım ,
hangi bankaymış bende emekli maaşımı oraya aldırayım. 2 çeyrek altın iyi promosyon . 3 yıllık sözleşme yaptığın için maalesef tekrar promosyon alamazsın.

manel
emekli maaşına nafaka haricinde icra konulamıyor. Bu nedenle icralık olan kişide emekli maaşını aldığı bankadan promosyonunu alır .

merhabalar @iron ing bankta konut kredim var o yüzden ing ye taşımıştım geçen yıl 2 çeyrek altın parası aldım o zaman 375 lira gibi bir rakamdı siz şimdi 500 lira alırsınız :eek:

satıcan

ING bankın konut kredi faiz oranı ne peki ? Hollanda bankası galiba

hollanda bankası ben 2 yıl önce 0.97 den kullanmıştım krediyi şimdi 0.88 e kadar veren bankalar var

merhabalar ben şimdi şubatta ilk maaşımı alıp denizbankdan maaşımı ziraat bankasına taşıyacağım promosyon alabilecekmiyim yada hangi banka daha iyi

Korege

bugün garanti bankası ile sgk anlaştı promosyon için biraz daha bekleyin derim hangisi daha yüksek promosyon verirse burada o bankayı yazacağım. Ziraat bankası iyi değil arkadaşım her şeyden ücret kesiyor eft ücreti havale ücreti ve daha birçok şeyden ücret alıyor.

Herkese selamlar

Ben geçen yıl emekli oldum ve param zaten hesabımın olduğu denizbanka yatmaya başladı.Bankalarla, özellikle interaktif bankacılık işlemleri ile çok işim olduğundan, denizbankta emekli olarak hesabımın olmasının bana olağanüstü avantaj sağladığını gördüm. 1996'da işbankasında açılmış hesabımdan interaktiften ödeme eft yaparken son yıllarda para alınmaya başlanan bir ortamda, vaat olarak her türlü eft, havale işlem masrafı vs sıfır olacak dendiğinden paramın denizbanka yatırılmaya devam etmesini uygun gördüm.Ayda en azından 7-8 eft yapmam gerektiğinden ciddi bir avantajım oluştu.

Gelelim promosyon konusuna; Emekli maaşımın denizbanktaki hesabıma yatmaya devam etmesi ile ilgili olarak 24 kasım 16'da banka şubesinde görüştüğüm memur hanım saydı da saydı avantajlar, ücretsiz işlemler vs.Dediğim sebeplerden zaten ilk anda kafama yattı ve masraflar açısından çok memnunum.Ortada daha devletin promosyon konusu netleşmemişken bana "üç yıl maaş hesabınız olarak bizim bankayı kullanmak ve bir de telefon, elektrik vs ne faturası olursa otomatik ödeme talimatını bize bağlamanız halinde 300 tl promosyon veriyoruz.Ne dersiniz?" dedi.Ben de üç yıl bağlamanın problem olmayacağını ama evdeki tüm fatura vs aylık ödeme evraklarının başkasının üzerine olduğunu onu yapamayacağımı belirttim."Üç yıl hesabı buradan almayacağıma dair sözleşme imzalayabilirim ama diğer isteğiniz anlamsız.Ne gerek duyuluyor anlamadım? O zaman promosyon kalsın"dedim.

Şimdi devletin bu promosyonu özel bankalarca acaba nasıl uygulanacak? Ben de açıkçası merak ettim:)

Maaşıma göre 450 TL promosyona hak kazanıyorum ama denizbank aynı şeyi zorunlu tutarsa sırf promosyon için gidip bir fatura ödemesini üzerime geçirecek halim yok :) Sadece bir sözleşme/protokol imzası yetecekse zaten denizbankın ücretsiz hizmetlerinden memnunum.İnternet şubesinden envai çeşit işlem yapabiliyorum.Bu bankadan ayrılmayı düşünmüyorum zaten.Benim 20 yıllık asıl bankam iş bankasıydı ama bana kazık attı.Gözümde sıfırlandılar.Bu bankadan bir kazık görene kadar buradayım :)

Emekli Promosyonu

Merhaba ;

Engelli Emekli olarak geçen yıl,maaşımı Yapı Kredi bankasına taşımam ile 300 TL puan kredi kartıma yüklendi ;
Emekliye verilecek olan promosyon ile ilgili olarak mart ayından itibaren ödenmeye başlanacak olan promosyonu Devlet mi veriyor,Banka mı bilgisi olan varmı ?

16 tane banka ile anlaşma yapıldı.1000 tl'nin altında olanlar 300tl,1000-2000 tl arası 375tl,2000 ve üzeri alanlar için 450 tl ancak bazı bankalar üzerine çıkabilecekmiş bakanın açıklaması o yönde.Bazı bankalın şartları var sözleşme yaparken dikkat etmek lazım,ben kamu bankasından alıyorum görüşmek için gittiğimde daha netlik kazanmadı biz kamu bankaları olarak biraz üzerine çıkacağız dendi.

Mıçtı Cafer bez getir kurumadan Tez getir Şınanay yavrum Şınanay :)

3 Yılda bir Üç kuruş promosyon verecekler Yıllardır ballandıra ballandıra anlatıyorlar :mad:

Ödeyecekleri zaman ise şart koşup yok otomatik ödeme yok kredi kartı v.s v.s

Kafayı iyice sıyıralım ki dibinde kalmasın :)

bu promosyonu nasıl iptal edebılırız.

Üst Alt