Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli başvurularının bazıları sonuçlanmışken bazıları halen sonuçlanmamış!?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
5
Merhaba, Temmuz ayının ortalarındayız EYT ilk çıktığı zamanlarda emekli maaş alma süreleri bir hayli uzamıştı, hatta ilk çıktığında başvurupta halen maaş alamayan tanıdıklarım dahi var. Sorum şu olacak aynı tarihlerde başvuru yapılmasına rağmen bazı kişilerin maaşları erken bağlanırken (içerde birikiyor onu biliyorum) bazı kişilerin ise halen maaşları bağlanmadı. Yani ben engelli emekliliğine başvurduğumda da aylaraca maaşın elime geçmesini mi bekleyeceğim?

ipeksi

EYT'de işler başka yürüyor... Engelli emekliliğinde 2 ayda maaş bağlanır.

DYS: olumsuz durumlarda sms gönderilecektir

Merhaba vergi indiriminden emekliliğe başvurdum 7000 günüm ve 24 yıl sigortalılık sürem var. %49 sürekli engelliyim vergi indirimi de süresiz ve 2010 yılından bu yana iş kazasından dolayı sürekli işgöremezlik geliri alıyorum. Bugün dys evrak takipte ''gelen evrak dosyasına kaldırılmış'' ve açıklama kısmındada 'OLUMSUZ DURUMLARDA SMS GÖNDERİLECEKTİR' yazıyor ama sms falan gelmedi ne demek anlayamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Son düzenleme:
Üst Alt