Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli biri daha sonra sakatlanırsa emekli aylığını artırabilir mi?

kayaozesen

Yasaklı Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
arkdaşlar bi yaşlı amca var sağlıklı iken emekli olmuş sonradan kaza sonucu sağ ayak kalçadan ampute ve kalp hastası %76 raporu var
vergi indiriminden faydalanırsa maaşına ek bir para gelir mi 800 lira aylık alıyormuş

merhaba müsadenizle aynı konu içinde aynı şekilde bende soru sormak ve cevap almak istiyorum. babam 1945 doğumlu ve sağlıklı olarak 1987'de ssk emeklisi oldu.yaklaşık 4 aydırda akciğer kanseri tedavisi görüyor.tüm vücuduna yayıldığı söyleniyor.bu durumda babam rapor alsa aynı şekilde kayaozesen arkadaşımın dediği gibi şuan ki normal emekli maaşına ek bir yansıması olur mu?bu işlemleri için nasıl bir yol izlemeliyiz?saygılarımla

soruyu bilgi edinme kapsamında sgk'ya sordum.soruma cevap geldiği an paylaşımda bulunacağım.saygılar

Başkasının bakımına ihtiyaç duyar hale gelinirse bildiğim kadarıyla maaşın %10 oranında arttırılması mümkün. Sigorta müdürlüğüne başvuru yapıp bu durumun sağlık raporuyla belgelenmesi gerek...

sgk'ya bilgi edinme kapsamında sormuş olduğum soruma cevap verildi.fakat beni tatmin etmedi.cevapta diyor ki:Talebinizle ilgili kurumumuzca bir işlem yapılması mümkün degildir.....cevap bu.saygılar

Üst Alt