Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli çalışan ne kadar sosyal güvenlik destek primi öder?

Eren5863

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
14
Merhaba arkadaşlar ben özel sektörde çalışıyorum asgari ücretle emekli olup aynı iş yerinde çalışmaya devam edecem benden sağlık sigorta ücreti alınacak acaba ne kadar bir ücret maaşımdan kesilir

Zaralı58

Bildiğim kadarıyla bunu işveren ödüyor. Yanlışım varsa beni düzeltin arkadaşlar.

SGDP
(Sosyal Güvenlik Destek Primi)

Zaralı58 engelli kadrosunda mi çalışıyorsun.Aynı iş yerinde emekli olduktan sonra çalışmaya devam edersen primini isyeri yatırır.Bende 6 ay önce emekli oldum aynı işlerinde engelli kadrosundan devam ediyorum asgari ücret alıyorum sgdp işleri yatırıyor ssk ya. Seninle bir ilgisi yok primin kanunen emekli olduktan sonrada çalışa bilin 4a statüsünde çalışan işçi

Merhaba emekli olup tekrar iş başı yapman kaç günü buldu bende talepte bulundum kurumdan cevap bekliyorum

xerib85 emekli olunca aynı işlerinde çalışacaksın isyeri bugün çıkış yapar yarın SGDP olarak giriş yaparak işlerinden hiç ayrılmadan devam edersin çalışmaya.isveren muhasebe birimi oturduğu yerden bilgisayar başından halleder 8 maddeden çıkış verip tekrar giriş yaparak.e.eklilik için dilekçe verince ssk verdiğin ayın bitiminden itibaren maaş işlemeye başlar emekli maaşı diğer ayın son haftası çekersin büyük ihtimalle

Üst Alt