Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli, dul ve yetim aylıkları bayramdan önce ödenecek

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli, dul ve yetim aylığı alanların aylıklarının Kurban Bayramından önce ödeneceğini açıkladı.
Buna göre, 5434 Sayılı TC Emekli Sandığı Kanunu Kapsamında emekli, dul ve yetim aylığı alanlardan ödeme günü 1 ve 2 Ekim'dekilere 29 Eylül Pazartesi; 3 Ekim'dekilere 30 Eylül Salı; 4 Ekim'dekilere 1 Ekim Çarşamba ve 5 Ekim olanlara da 2 Ekim Perşembe günü ödeme yapılacak.

Engelliler Sitesi - Emekli, dul ve yetim aylıkları bayramdan önce ödenecek

biz 18 de alıyoz bizkide ödenecekmi efe kardeş

Kredi kartı kullananlar için erken ödenmiş geç ödenmiş fark etmiyor, kullanmayanlar için iyi haber.

açıklama sadece, maaş ödemesi bayram tatiline gelenlerle ilgili, sanırım sizinki ödenmiyor...

Ben malül aylığı alıyorum biri ile beşi arası ödeniyor zaten hesap aynı desene :)

evde bakım maaşlarıdamı erken verilcek arkadaşlar

inş. bakım maaşlarıda erken yatar bayram harçlığı:)

bakım maaşları 15-25 tarihleri arasında yatıyor, zaten bayram öncesi yatmış oluyor, onu vermezler... bu verdikleri "ödemenin bayram tatiline geldiği" maaşlar, hepsi bile değil...

Üst Alt